• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Listopad 2009

no kurcze sama nie wiem. Bo u nas na izbie trzeba czekać standardowo około 6-7 godzin jesli nie ma kolejki. Jesli są ludzie to dlużej (nawet w uwadze o tym było) i mam dylemat i to powazny, bo nie chodzi o to, ze mi się nie chce tylko dla niego to tez jest wielki obciążenie nockę zarwać. Tylko z drugiej strony nasz lekarz jest dpiero w czwartek (juz nas zapisalam)
może poczekam troche jak będzie w miarę spokojnie spal to chociaż do jutra poczekamy.
Ja bym się w ogóle najchetniej z nim do szpitala polożyla na kilka dni, bo mi się wszytko nie podoba

reklama
Ilona jedz na pogotowie. żeby jakies zakazenie orgaizmu sie nie zrobiło. nie ma co czekac

Antek padł dzis punkt 19!!! nie miał juz siły na nic.
Ja juz znowu ruda :) jutro mam wieczorem kosmetyczke , bo musze zrobic sobie rekonstrukcje paznokcia :( Do tego pedicure przy okazji

A jak Wam mija wieczor?

duzego od lewej nogi. Jesienia walczyłam z wrastajacym paznokciem i w końcu kosmetyczka założyła mi klamrę. Na wiosnę już wszystko było cacy. Teraz musiałam sie w coś uderzyc i płytka paznokcia odczepiła mi sie w połowie od reszty palca. Dzis pani nie miała czasu ale jutro zrobi mi tak , że bedzie cacy

Moi się kąpią a ja mam nadzieje ze po kąpieli i butli zamknę sie bez problemu z Olim w sypialni. Spał dzis od 12.30 do 16 wiec nie wiem czy juz wystarczająco jest spiący ;/
UUUU kosmetyczka........kiedy pracowalam regularnie robilam sobie wosk (wszystko od pasa w dół), manicure i pedicure, czyscilam buzię itd, potem w ciąży i kiedy urodzilam tez raz na jakis czas bo byly fundusze a teraz buuuu zeby mój małzon miał w firmie lepszy sezon ;/ sama sobie teraz zrobilam , mam wszystko co jest niezbędne do pedicuru (shola maszynkę i od kosmetyczki tarę) ale to i tak nie to samo ;/ narazie musi wystarczyc :)

Kilolek pamietasz jak nasza Agrafka tez tak mowila ze chcialaby do szpitala i tam wyszło szydło z worka. Moze i Was wcisnęłoby się na kilka dni, na badania? Moze rzeczywsicie na pediatrię bezpośrednio do szpitala?

no więc generalnie nie ma u nas pogotowia, jest jeden szpital, w którym jest jedna izba przyjeć z różnymi lekarzami oczywiście i dziecko bada pediatra z pediatrii, który przychodzi jak ma czas. Oddział pediatryczny jest zamkniety nie da się na niego wejść.
Nie zrozumcie nie źle, pewnie wyrodna matka jestem ale ja nie dam rady nocy zarwać i iść na 8 do pracy :(( jesli będzie konieczność to trudno ale wolałabym tego uniknąć. Wiem co sobie teraz myslicie... tez bym tak myślała, leń baba. Ale ja już 3 razy w tym tygodniu zemdlalam na ulicy. Z resztą głupio sie tłumaczę. Poczekam troszeczkę, teraz usnął.

Martolinka co masz na mysli? z czego zakażenie organizmu?

Kupę dzisiaj zrobił.

Nie robi kupki. Boli go brzuszek , dziś pisałaś , ze jest wzdety. Moze jakas bakteria go dreczy? nie ma na co czekac
A lekrze maja obowizek przyjac od razu takiego malucha z bólem a nie przetrzymywac go na izbie

reklama
Kilolku nikt nie mówi że jesteś wyrodną matką, absolutnie, Ty wiesz najlepiej kiedy pojechać bo widzisz synka "na żywo" a poprzez czytanie na necie można opacznie różne wiadomości przyjąć i często je wyolbrzymiamy;-)

Mi przez głowę przechodzi wyrostek... A Ty kochana do lekarza, sio! Może dieta źle na Ciebie działa? Bierzesz jakieś witaminy?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry