reklama

Listopad 2009

reklama
Dziunka nie odpowiedziałas na moje pytanie :P
tak sobie myślałam o sobie , ze druga ciaza juz nie bedzie taka fajna tzn.nie bedzie mozna sie nia tak delektowac bo jest Antek , którego rozpiera energia. Nie miałam tych wszystkich filmowych objawów ciazowych oprócz mega sennosci . Nie szłam na zajecia i spałam całymi dniami:) teraz nie bedzie takiej opcji

ha, dziunka przy Kubie nam wystarczyl jeden raz:-D a teraz juz 3 miesiac dzialamy i nic:-( ale mam nadzieje, ze tym razem sie uda:-)
kiedy bedziesz robila test? We wtorek, dzien przed operacja?;-)

martolinka tez odrysowalam raczke Mlodego ( tak jak doradzalas;)) i sie "podpisal":-) oprawilam ale dzisiaj kupilam super ramke z napisem "daddy and me", sliczna i wlozylam ich wspolne zdjecie i to chyba dam:tak: plus ladna kartka ;)
kupilam oczywiscie tez taka sama ramke z napisem "mummy and me":-D musza byc dwie, a jak:-)
Wlasnie polozylam Kube ale slysze, ze jeszcze dyskutuje zawziecie a byl strasznie zmeczony:/ mam nadzieje, ze zaraz usnie. maz pojechal na 19 do pracy, wroci kolo 3 w nocy, obiecalam, ze poczekam hehe:-)

Hej mamuśki, ja tak na szybciora..poczytałam sobie dzisiejszy dzionek i biorę się za pakowanie - jutro z rana jedziemy w góry na 4 dni:-)
Ja już po wizycie u mojej ginekolog..niestety, nie mam fotki, bo coś dzisiaj jakieś niewyraźne były ujęcia, a do tego będę miała drugą dzidzię "z gumy", bo dzisiaj była zgięta w pałąk..no właśnie..była..:-) Moja lekarka stwierdziła, że prawie na 100% będzie dziewczynka..

Edit:
Gosiulek, Polaa i Martolinka - trzymam mocno kciuki;-):-)
Dziunka - czemu dopiero we wtorek????mam na myśli test..

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry