reklama

Listopad 2009

Hej laski:-)

Testu dziś nie robiłam, zrobię jutro znowu, bo okresu nie ma widac, a objawy nadal są, nie mogłam przełknąc ukochanej kiełbasy upieczonej na ognisku:eek: Nie wiem o co chodzi, mam nadzieję że to jednak stres i okres się wykluje. Ale też jeszcze nie wykluczam ciąży...
A jeszcze jak Marta powiedziała że pierwszy był negatywny a na drugi dzień pozytywny to mi wogóle dało do myślenia...

Wolelibyśmy jednak poczekac do momentu aż Asia pójdzie do przedszkola...

Wczoraj trochę ludzi się u nas przewinęło, a potem wybraliśmy się na ognisko do mojej rodziny. Było ogromne :-) Dzieciaki szalały w najlepsze, Miłek z Asią stawali przy ognisku ze znalezionymi patyczkami i udawali że pieką kiełbaski:-D O 23 byliśmy w domku.
Muszę fotki ściągnąc od brata i dziadka bo swojego aparatu nie wzięłam.

U nas jest karuzela i jutro wybieramy się całą rodziną + kilka znajomych ostro zaszalec http://www.krasnaleuropark.pl/karuzele.htm

reklama
Dziunka mówiłam Ci , ze robiłąm test w dniu spodziewanej miesiaczki i był negatywny. Potem robiłam po jednym , czy dwóch dniach i juz pojawiły sie dwie kreski. Jezeli okres spoznia Ci sie tydzień to test juz pokaze z niemal 100 % pewnoscia

hej ;)
etna, martolinka udanego wypadu:-) bawcie sie dobrze:tak: ach, tez bym tak chciala:zawstydzona/y:
Oj, ja tez nie lubie pakowania;/ Zawsze jak lecimy do Polski to juz tydzien przed zastanawiam sie co i jak:zawstydzona/y: maz sie ze mnie smieje, On to najchetniej spakowalby sie 10 min. przed wyjazdem:-D

Moje dziecko wlasnie poszlo spac, wstal po 8 dzisiaj. ja pospalam za to do 10.30 :)
Maz wrocil z pracy i zajal sie Mlodym:tak: teraz obydwoje spia, ja biore sie za chwile za obiad a potem jedziemy do miasta, musze pokupowac pare rzeczy. Wybieram sie juz od tygodnia ale zawsze cos, jak nie pogoda to moj leń, a że dzisiaj jestem wyspana to jade:D

Dziunka - wg mnie nie jesteś w ciąży prawdziwej, a objawy masz urojone :-D:-D ( tak na serio może podświadomość woli być w ciąży niż myśleć o zabiegu? ) - ja powiem tak z Gośką ostatni okres miałam 29 stycznia, 21 lutego miałam dostać, a test robiłam 28 lutego i wyszedł pozytywny... , z Hanką ostatni okres 10 listopada, miałam mieć 6 grudnia, test robiłam 11 i wyszedł pozytywny! ( mam je na pamiątkę ;-) )
Karuzela super...;-)
Martolinka - trzymam kciukasy za pogodę i Waszą dobrą zabawę.
Cleo - wg jakichś tam badań ważny początek i koniec wyrazu. by rozumieć sens wypowiedzi :-D:-D:-D, a klawiaturka taka bomba, mi Hanka tylko powyrywała klawisze te podwójne funkcyjne - tylko, że z laptopa, więc w razie co chyba tylko będę mogła podłączyć zwykłą klawiaturę :-D:-D , bo wymiana laptopowej to koszty.

martolinka, etna miłego wypadużyczę.

Dziunka ja z Kubą jeszcze w 8 tc. mialam test negatywny, pod koniec 9 pojawila sie bladziusieńka kreseczka a chłop jak byk jest i siedzi obok.

a mi sie jjuż @ nie spóxnia :((

anawawka gratuluję żłobka i przedszkola, to się Wam udalo!

ja tez mam test na pamiątkę ;) pamietam, ze ostatni okres mialam 4 lutego, test zrobilam 13 marca i wyszedl pozytywny:tak: ale ja juz wczesniej po prostu wiedzialam, ze jestem w ciazy:)
a testu wczesniej jakos nie robilam bo moje cykle byly tak nieregularne, ze brak słów :/ (nawet 40 dni)
dziunka hmm, ciekawe może rzeczywiscie nie jestes w ciazy tylko tak jak pisze anawawka. Powtorz jutro ten test
kilolek Ty tez rob test :)
a mi sie dzisiaj plodne zaczely:-D

a w ogole dzisiaj mialam dziwny sen, ze zrobilam test i wyszly dwie kreski :) bo okres teraz mialam normalnie ale caly czas jestem glodna i spac mi sie chce (moze cukrzyca?!:() i przy mezu robie test a tu dwie wielkie czerwone kreski, takich jeszcze nie widzialam:-D
mam w domu dwa testy, moze zrobie hehe

Ostatnia edycja:
Dziunka jakiej firmy test robiłaś?

Tej samej co z Asią http://www.aptekaslonik.pl/prod_info.php?c=333&products_id=1934

No widzicie, ile ciąż tyle różnych historii testowych
laugh.gif
Nie mogę byc w urojonej niechcianej ciazy - to się chyba wyklucza?
rofl.gif

MARTA ETNA obyście nie przesiedziały weekendu w domkach, bo u nas leje jak z cebra! Kciuczę za dobrą pogodę!

Czy u Was też jest zwyczaj palenia ognisk na Jana, czy to tylko na Pomorzu?

Ostatnia edycja:
niestety Dziunka urojona i niechciala sie nie wyklucza, ale to zwykle w przypadkach gwaltów wystepuje. Ale moze ta tarczyca ci juz na móżdżek źle wpływa :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry