reklama

Listopad 2009

reklama
haloooo echo?

dziewczynki wszystkie pracujecie, spacerujecie, sprzatacie? Pusto? Zaglądam co jakis czas co u Was a tutaj cisza :) Moje dziecko spi od 15 i niedawno obudził sie z rykiem i znowu zasnął. Nawet nie chciał zebym go głaskała, złoscił sie. Zęby...dajcie juz spokoj co? Znowu sie zaczyna, tzn juz sie zaczęło jakis czas temu, wrrrrrrrrrrrrr
najpierw byly bole brzuszka itd a teraz zęby juz od ponad roku, szkoda mi go :(

cisza ciszą a ja mam w końcu klawiaturę:-D

Igi z tatą rysują tzn tata rysuje i to jak pięknie.jak narysował koparkę to mi szczęka opadła :-)ja wysiadam w tym temacie.

a tak to nic sie nie dzieje.nigdzie nie wyjeżdżamy...ale jak pusto w stolicy jak fajnie ...:-D

lecę na zdrowie...

hello
gosiulek tutaj w weekendy to z reguły spokojnie jest
mój dostał właśnie zwrot podatku i kupiliśmy buty młodemu bo już jego się trochę ciasnawe robiły ,a że przeceny to i ja dla siebie coś znalazłam :))
my właśnie rozmawiamy z D o imieniu dla bejbika bo doszliśmy do wniosku że skoro u szwagierki córka ma Weronika i wszyscy mówią NIka a u nas miałaby być Viktoria a w zdrobnieniu pewnie WIki to wszyscy będą mylić wiec wolimy zmienić no i szukamy :)

Dokładnie pustki... a moje dopiero zasnęły...
Cleo, kikolek - gdybyście krzyknęły głośniej to może bym zmolestowała swego chłopa na spotkanie, ;-) oczywiście jakbyście mnie chciały z tą moją watahą :-D, a tak małżon wypuszcza mnie się na ryby, a ja będę ogarniać towarzystwo i chałupę...
Brakuje mi maszyny do klonowania,, tak zrobić się w kilku egzemplarzach byłabym samowystarczalna.

Ania u mnie w rodzinie u dwóch rodzonych sióstr są dziewczynki które mają na imię Ania i Hania:-)Mówią na nie warszawska i lubelska:-DŚmiesznie.co? Co zrobić jak im się tak podobało? Mi też się podoba Hania a moja mama ma na imię Ania:-D

Ja dla siebie też szukam fajnych sandałków na płaskim obcasie ale jakoś nic mi w oko nie chce wpaść.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry