reklama

Listopad 2009

reklama
ale wam dobrze z tymi zjazdami :) nawet jak w pl jestem to nikogo nie ma blisko :(
gosiulek no widzisz ale one chociaż w innych miastach mieszkają?? bo my w jednej dziurze niestety :( ale zdecydowaliśmy się właśnie że będzie Nina :)

Podoba mi się. Zastanawiałam się jak bym nazwała swoją córeczkę. Mam z tym problem.Ostatnie imiona moich znajomych Pola,Blanka,Olga,jeszcze jakieś.zapomniałam.
W mojej dziurze kurcze raczej muszę dać w mairę normalne choć uwilebiam nietypowe.

kikolek - niestety pracuję, myślałam, że Wy jutro zjazd robicie;-)
Chyba się przeniosę do innego wątku...:-D
hehe czemu do innego?
Jeszcze się umówimy w jakiś wolniejszy dzień, albo po południu,a urlop kiedy masz? Ja mam teraz 2 miechy wolnego to będziemy jeździć :D z resztą do siebie do Grodziska tez zapraszam
"Mistrz i Małgorzaty"!!

Edit: Blanka mi się ostatnio zaczyna podobać. A to mi pzypomina moja babcię tzn po prawdzie babcię A> która co roku jeździ na wczasy z Blanią no i wreszcie pytam jak ta Blania ma na prawdę na imię, no i nie uwierzycie - BLANDYNA hehehe nawet nie wiedzialam, ze jest takie imie, ponoć w ich czasach bardzo popularne było (Blania ma jjuż dobrze po 80)

Ostatnia edycja:
Do zakupów polazłam... :-D, żeby nie robić moderatorkom koło pióra;-)
Urlop w sierpniu planuję, ale ... na pomorze muszę zlądować, bo mamuśka mnie wydziedziczy:-D - a tak na serio mają mały kontakt z wnuczkami, po części odległość i niestety choróbska przyczyniły się do tego. Zresztą mój ojc musi odpracować braki w zabawianiu wnuczek od 2008 roku:-D Ehhh
Edit. właśnie w której kikolek Ty części Grodziska urzędujesz.. bo jak jeździmy pod Sochaczew, to główną czasami nas niesie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry