reklama

Listopad 2009

Kilolku a podejrzewasz ciaze? :)
hehe a powinnam?
OCzywiście podejrzewalam, bo ja zawsze podejrzewam :D ale testy wychodza negatywne

Mój mąż jesczez nie dotarł do domu, wiec ja nie dotarłam do lekarza grrrrr jak na złość. Nastepna wizyta dopiero w środę

A. jest pewnie u dziunki, a na pooperacyjnej nie wolno włączać telefonow bo się mogą sprząc z aparatura czy jakos tak

reklama
Hej ;)

U nas w porządku:tak: Tak jak myslelismy zabieg bedzie konieczny, mamy czekac na list z terminem:tak: Lekarz obejrzal i stwierdzil, ze mogloby mu przeszkadzac w mowie w przyszlosci (to samo nam powiedzial nasz rodzinny i pediatra w Polsce), w szpitalu bedziemy tylko jeden dzien, sam zabieg trwa kilka sekund, prawdopodobnie bedzie uspany chociaz jeszcze nie wiadomo, o wszystkim nas poinformuja.
Jak przechodzilismy kolo szpitala to mowie do Kuby; " Tutaj sie urodziles" a Kuba" aaa?", " No tutaj sie urodziles synku" a On "taaa" i pokazywal caly czas na budynek i powtarzal "tiu tiu tiu" i sie smial jak nie wiem co:-D moze zrozumial?!:-)

dziunka super, ze sie wszystko udalo i ze jutro wychodzisz;-)
kilolek kurde co za pech:-( byle do srody, a jak sie czujesz?
martolinka moj maz ma t-shirta z napisem Led Zeppelin i bardzo go lubi:tak:

No, Kuba juz w lozeczku (nareszcie:-D), popoludniu nie za bardzo mial humor:no: musialam Go obudzic przed 14, zebysmy na czas zdazyli a na pewno pospalby do 15, 15.30 :) ale jakos zlecialo:-)
maz spi, na 23 do pracy dopiero a ja oczywiscie sie nudze, ide pozmywac i sprzatac:tak:

pola mój też miał krótkie wędzidełko i ucieli mu je w 6 dobie życia ,bez znieczulenia itp bo to jest naprawde momencik on nawet nie zdąrzył zapłakać a krwi wypłyneło tyle że ślina była leciutko zabarwiona na różowo :))
u mnie się właśnie pieką placki drożdżowe z kakao i powidłem śliwkowym :)) już się doczekać nie mogę ,tak pachnie :))) a mój brat jutro idzie na koncert Scorpionsów (w Tarnowie) bo udało mu się wygrać bilety , to chyba pierwsze takie wielkie wydarzenie muzyczne u mnie w mieście ,chociaż z 15 lat temu był Fun Factory -pamiętacie ich :))) hehehe

Ania i dobrze zrobili ;) niektorym wlasnie robia nawet od razu po urodzeniu a niektorym same pekaja a tak jak moj Kuba musi byc uspany albo cos bo przeciez nie otworzy buziaka jak mu beda kazali :( no ale juz niedlugo bedzie po, damy rade ;) wszystko bedzie ok przeciez:tak:
ja specjalnie sie konsultowalam tez w Polsce bo myslalam, ze moze w UK tak pozno to robia i zwlekaja ale to sami mi lekarka w PL powiedziala wiec czekalam do jego 18-19 msc tak jak radzili.

myśmy mieli szczęście bo mamy w szpitalu polkę pediatrę i ona to zauważyła jak nas wypisywała ze szpitala , no a że dobrze z nią żyjemy to nam to załatwiła od ręki :)) za co jestem jej bardzo wdzięczna :)

Dziunka już w dobrym nastroju , namawia mnie zeby opic jej zakończenie karmienia :P wiec widzicie dobrze jej zrobił pobyt w szpitalu . A i jest głodna :P

Polaa to bedzie moment i po krzyku. Jak ma tylko byc lepiej Kubie to śmiało :)

Ania wow Scorpionsi? super!!!

reklama
Super że z Dziunką ok.
Kilolek masz rację ,jak na złość.
Pola,Ania a jak lekarze to zobaczyli? Może i Kacper ma tak że tak trudno mu przychodzi mówienie?

Kurde trza się starać o dzidziusia a mi się nie chce:shocked2:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry