reklama

Listopad 2009

reklama
AniaSM Scorpionsi, Fun Factory kurcze, ale atrakcje :D

Polaa dzięki, czuję sie dobrze, nie co moze oslabiona. Tylko z piersi mi zaczęło podciekąć :/

i nie pamiętam co mialam jescze napisac :/

Dziunka super wiesci!!!!!!!!!!!!! Tak trzymaj :))

Wy idziecie spać, a ja dopiero sie obrobilam i usiadlam. Mąż dzisiaj wrocił, ale jeszcze rabał drzewo i teraz padł plackiem do łóżka, a jutro znowu do roboty :((((

Pawel poszedl spac o 16 - dalam mu pospac tylko godzinke i zasnal po 21 a przed 22 hihihihi

teraz doczytam was dokładniej, ale idę po mojego drinka w butelce :)

Witajcie;-)
panowie spia a ja juz nie moge;-)
dzis planuje zrobic placuszki z przepisu Uli i to chyba jedyna atrakcja bo pogoda zpowiada sie nieciekawa;-)

No, posprzatane, na szybko ale jest:-)
wiecie tak sobie chodzilam teraz po forum i natknelam sie na takie cos:-(
https://www.babyboom.pl/forum/pozegnania-f216/ksiega-kondolencyjna-kasi-skrzat910-52186/
to podobno juz druga wrzesniowka 2010:( jeju co za zycie :(
ach...

polaa jedna wrzesniówka zgineła w 8 mscu ciazy na autostradzie wjechał w nia samochód , który wpadł w poslizg na plamie oleju

Cze,
ja spać bym mogła, ale .. po pierwsze moje panie raban podniosły i nie spały od ok. 3, najpierw ja z nimi leżałam, potem zamieniliśmy się z małżonem, on zasnął , a one koncert urządziły.. ło matko i jeszcze te wisząca pogoda, kawę mam zrobioną ciekawe czy pomoże...
Polaa - też miałam właśnie humor skaszaniony przez takie informacje... , poza tym na forum gdzie jestem o serduszkach dziecięcych, toczy się walka małego Kacperka o życie. Szlag człowieka trafia jak myśli o tym. Ehhh życie.

Ok, piję kawę i próbuję postawić się na nogi...

Hej laski - ja jakas nie w sosie. O 4 rano obudził nas Marcel bo miał mega wielkie cuchnące kupsko w pampku!! Ja od razu jak sie obudziłam to zle sie czułam. Żołądek wywrócony do góry nogami. Czujac młodego myslalam ze polece stówą na zakręcie do WC ;/ Kurde co mi sie w srodku nocy na mdłosci zebrało ;/ Wiec mój zrobił pożądek z Marcelem a mnie wystarczyły 2 gryzy jedzonka i kilka łyków gorzkiej herbaty. Na szczescie wszyscy zasnęli bez problemów. Ale ta pogoda mnie wkurza i chyba przez nia jestem nie w sosie.........

hej laseczki.
A ja właśnie jakoś dobrze się czuję w taką pogodę, gdybym mogla zagrzebać się w kocyk z książkę i herbatko to byłby już po prostu mega wypas :).
Ale nie ma szans, Ala w żłobku - pracuję w domu, ale na szczęście nie mam dziś dużo roboty wiec zdążę trochę posprzątać.

Byłam wczoraj na zakupach, ale oczywiście znowu nic sobie nie kupiłam, tylko parę kosmetyków. Za to Ali dresik i majteczki w C&A. Dziewczyny kupowałyście kiedyś buty przez internet dla siebie ? potrzebuję brązowe balerinki, nie mogę znaleźć w sklepie :/.
Tak się wkurzyłam że nic sobie nie kupiła, że wdomu siadałm i zamówiłam pierwszy raz sukienkę i spódnicę z bonprix i bluze z Allegro - zobaczymy....

hej laseczki.
A ja właśnie jakoś dobrze się czuję w taką pogodę, gdybym mogla zagrzebać się w kocyk z książkę i herbatko to byłby już po prostu mega wypas :).
Ale nie ma szans, Ala w żłobku - pracuję w domu, ale na szczęście nie mam dziś dużo roboty wiec zdążę trochę posprzątać.

Byłam wczoraj na zakupach, ale oczywiście znowu nic sobie nie kupiłam, tylko parę kosmetyków. Za to Ali dresik i majteczki w C&A. Dziewczyny kupowałyście kiedyś buty przez internet dla siebie ? potrzebuję brązowe balerinki, nie mogę znaleźć w sklepie :/.
Tak się wkurzyłam że nic sobie nie kupiła, że wdomu siadałm i zamówiłam pierwszy raz sukienkę i spódnicę z bonprix i bluze z Allegro - zobaczymy....

Ja głównie kupuje buty przez internet(allegro). staram sie jak najdokladniej pomierzyc stopy(tak jak pisze sprzedawca), albo wypatruje jakis model po sklepach, mierze i kupuje przez neta, jednak sporo taniej ;-) I jak do tej pory, zawsze trafilam z rozmiarem :-)

Ja z kolei nie lubie takiej pogody, ale jeszcze gorzej mam, jak sa nagle spadki cisnienia(np wczoraj, przed tym deszczem) - glowa mi peka, moglabym lezec i sie nie ruszac, najlepiej w jakiejs ciemni, a tu Tomi juz nie pozwoli :-) A teraz kawka na pobudzenie :-)

Oj jeśli chodzi o pogode to mnie to obojętne. Tylko nie mam wtedy co z dzieckiem zrobić bo jego w domu nosi.
Dziewczynki przez weekend czekam na Wasze propozycje kobitek które widziałybyście w roli nowego moderatora. W poniedziałek zrobie sonde na ostateczne głosowanie

reklama
Witajcie.
Dziś znów podoga pod psem.Znów ból głowy.Mam już dosyć.

Agrafka w bon prixie zawsze trzeba kupować rozmiar mniejsze.Agrafka pokaż co kupiłaś?
Butów niestety nie kupoałam dla siebie przez internet ale dla małego tak.Za to ciuchy owszem.

Mama no,no,ciekawe.Tak szybko ciąża;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry