reklama

Listopad 2009

reklama
gosiulek to widac golym okiem i nawet jak to ma dziecko to moze mowic tylko seplenic moze niestety i o to sie boje najbardziej:( dlatego nie ma co i zabieg bedzie:tak:
Kuba nie wystawia jezyka tzn. czasami sie stara ale nie da rady:no: boki jezyczka wychodza na warge a srodek trzyma to zakichane wedzidelko:wściekła/y: nie boli Go ani nie przeszkadza w jedzeniu dlatego do tej pory moglo byc no a ze zaczyna mowic trzeba dzialac:tak:

ok, tylko jeszcze kilka osób musi byc do tego zeby mozna bylo glosowac na swoje typy. postaram sie zrobic taka sonde - glosowanie jak zrobila kilolek. nie wiem czy mi sie uda - bo robie to pierwszy raz. jak D pojdzie spac to zasiąde do tego. Ok. po namysle sonda pojdzie w poniedziałek. Teraz piszcie kogo mam umieścic do głosowania........

anawawka i kto dalej???? jakies chętne sa do tej roli? to moze obejdzie sie bez głosowania..

Ostatnia edycja:
AZA - to się nazywa dobry reset:-D:-D ; ułańską fantazję ma Twój małżon;-)
Martolinka - to super, że Dziunka już po , jak dojdzie do siebie, to już się boję;-):-D:-D co będzie.
Kilolek - mam nadzieję, że w środę dotrzesz do gina i powie , że wszystko ok.
Polaa - jak czytałam o operacjach serca, to się zdziwiłam, ale .. podają takim maluchom jakieś środki by nie pamiętały pobytu w szpitalu i operacji... :szok:
Ania - cholewcia, że ten Tarnów tak daleko ;-), super, że takie koncerty w różnych miastach się odbywają i akurat Twój brat wygrał bilety; ciekawe jak drogie były...

Moje śpią, więc mam chwilę relaksu, a potem muszę coś wykombinować na tyłek jutro do roboty, a mnie się nie chce myśleć:zawstydzona/y:

anawawka niezle ale mysle, ze Kubie nie bedzie potrzebny taki srodek, dwie, trzy godzinki i po sprawie ;)

kurde ciezko mi sie zabrac do tego sprzatania ale ide, samo sie nie zrobi a szkoda:-D

OOOO same dobre wieści Dziunka wychodzi a Kubuś będzie miał zabieg i będzie po strachu.

Moi panowie śpią a ja zrobiłam sie teraz nocny marek. U nas zrobiło się zimno.

ANAWAWKA kochana ty przy dwójce swoch pociech to masz kondycje jak niejedna 16 :) Tobie się nie chce myśleć co na tyłek a ja musze swojemu mężusiowi coś na śniadanie wymyśleć bo o 4.45 to moje rozumowanie jest bardzo kiepskie.
MARTOLINKA tunika super tez bym chciała taką miec muszę się brać za tego mego chłopa ;)

Ostatnia edycja:
anawawka z tego co widziałam cennik to najtańsze były po 60 zł ale rozeszły się szybciutko ;)

właśnie zjadłam pół mojego drożdżowego i czuję się przesłodzona więc muszę to zagryźć jakimś słonym chrupkiem :)))

Pathanka - kondycja fizyczna jedno, a psychiczna niestety siadła ( u mnie to zapewne sprawa hormonów przed @ );-) Jak dobrze, że mój małż gotuje i jak szedł do pracy sam sobie szykował, teraz tylko czasami robię mu rano kawę, ale to rzadkość, bo przeważnie chrapie.
Ania - to cena jeszcze przystępna,,, ja chciałam iść na mireille mathieu cena powaliła mnie na kolana...

ANAWAWKA mój to wode przypali a poza tym wole wstac i zrobic mu wszystko, bo on rano zachowuje się jak słoń w składzie porcelany. A tak ja 15 min i zrobione.
Domyślam się, że psychiczna kondycja w gorszej formie, ale kto jak nie ty dasz radę :-)

Budze swego lubego bo spi tu obok mnie na kanapie i uciekamy spać.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry