• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopad 2009

reklama
Ula np. nasze forum bb i chustoforum zawsze sprawdza każdą historię dokładnie ustalając adres osoby proszącej o pomoc itp bo jak się okazuje zdjęcia można skopiować z innego blogu/forum i niestety w internecie ludzie się podszywają. Nie mówię że wszyscy tak robią i ze wszytskie historie nie są prawdziwe, ale nie mozna bezgranicznie brać wszystkiego sobie do serca. A już na pewno nie myśleć że skoro komuś się to przytrafiło to mi też się przytrafi.

A o co Ci chodzi z tymi garnkami to ja już wogóle nie wiem, no ale moze za tępa jestem:-D

ja nie daje Cleo;-)

wierzę w to , ze szczepionki mogą spowodować takie , czy inne choroby. W ulotce wypisane są niepożądane skutki (tak jak pisze Cleo). Większe jest jednak prawdopodobieństwo , że dziecko zachoruje z powodu niezaszczepienia niż z powodu efektów poszczepiennych.

Ostatnia edycja:
hej
widzę że temat powraca , no cóż sama nie czytam ani takich smutnych historii bo za wiele mnie to kosztuje a nie chce stresować siebie i niuni a i pewnie młody by to odczuł więc sobie odpuszczam ,szkoda mi takich rodziców
jeśli chodzi o czytanie takich newsów w sieci to też raczej staram się tego nie robić ,bo uważam że jeśli mnie będzie miało coś takiego spotkać to i tak spotka czy to przez szczepienie czy przez coś innego ,a jak poczytam to potem nic innego nie robię tylko o tym myślę i się martwię
pogoda się dzisiaj zepsuła :( ,wyszliśmy na plac zabaw i trzeba było się szybko zbierać bo tak zaczeło wiać że szok , no i od razu czarne chmury nadpłyneły i kropiło ,a teraz widzę że słonko się miejscami przebija to może się jeszcze wypogodzi :)

Dziunka Uli chodzi pewnie o dyskusję na temat zabierania garnków jak się jedzie na urlop. Oj pamięc szwankuje, szwankuje... :tak: Przecież wielka dyskusja z tego była.

no i najwiecej sie oberwało mi jak zwykle zresztą :sorry2:

zastanawiam sie czy wodę ten wywar z buraków po przyprawieniu da się wypić :-D taki czysty barszcz moze bedzie przypominać ,szkoda mi tak wylać chyba ze okaze sie obrzydliwe w smaku...

Cze , ja na szybko, post mój dotyczący pomocy miał na celu pomoc mamie i dziecku;-) a nie rozpętanie wojny o szczepienia.. wg mnie to temat rzeka, każda ze stron ma swoje racje, wiadomo, że nawet lekkie upadnięcie jednemu dziecku nie zaszkodzi, a innemu wyrządzi ogromną szkodę.;-)
My już po podpisaniu umowy ze żłobkiem, analizie kaszlu Hankowego, podrzuceniu wniosku o zasiłek opiekuńczy do mojej pracy i zakupach w realu ufff.
Noc do chrzanu, bo znów kobitki koło 4 wstały. ehh

reklama
Agrafka pamięc mi szwankuje, to fakt, ale ja chyba wtedy nie brałam zbyt dużego udziału w dyskusji, dlatego nie pamiętam;-)

Odbieram dziś w końcu moje wyniki krwi, ciekawe co tam jest... A potem z Julką zapisać na Teatr Tańca:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry