C
Cleo1981
Gość
a mąki sie nie daje ?? zeby zagescic?? kurde tak dawno robiłam...Cleo ja daję majeranek , cukier , pieprz , sok z cytryny i soli odrobinę;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a mąki sie nie daje ?? zeby zagescic?? kurde tak dawno robiłam...Cleo ja daję majeranek , cukier , pieprz , sok z cytryny i soli odrobinę;-)

A o co Ci chodzi z tymi garnkami to ja już wogóle nie wiem, no ale moze za tępa jestem![]()
Przecież wielka dyskusja z tego była.Dziunka Uli chodzi pewnie o dyskusję na temat zabierania garnków jak się jedzie na urlop. Oj pamięc szwankuje, szwankuje...Przecież wielka dyskusja z tego była.

taki czysty barszcz moze bedzie przypominać ,szkoda mi tak wylać chyba ze okaze sie obrzydliwe w smaku...Cleo ja buraki gotuje w skórze i potem je obieram , wylewam wywar i wywalam skóry;-) jezeli gotowałaś bez skóry to moze i sie nadaje;-)