Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
nie za pozno ;p są w garze jeszcze :-)Cleo,pewnie juz za pozno,ale ja daje sol,pieprz,cukier,czosnek I robie zasmazke z masla I maki.nieduzo.wczoraj wlasnie zrobilam z ponad pol kilo burakow,mysmlalam,ze mala zje.jak zwykle mnie olala,to zjadlam wszystko sama.bylo przepyszne![]()
A ja myslę ze z tymi szczepieniami nie jest sprawa taka prosta, nie jestem tez zdania ze lepiej nie czytac i nie wiedziec! Ja znam osobiscie jednego chłopca ktory po szczepieniu się cofnął, ma ok 20 lub ponad lat. Dzięki netowi jestesmy swiadomi szkody szczepionek. Przeciez mamy na forach oraz na swoich blogach nie oszukują nas...ech długo by pisac.
Pytala jakie chcemy lozko dla Mlodego, dziecinne czy bardziej dorosłeoj nie wszyscy nie wszyscy kochana, bo ja zdaje się jestem pierwszy rocznik tej szczepionkiPrzestańcie, takich przypadków jest jeden na ileś tam, nie można generalizować. Dopiero co mówili że jakaś tam jest szkodliwa a Priorix jest ok.
Zresztą - lepiej żeby dziecko na tą świnkę zachorowało i zostało np. bezpłodnym (tak jak brat A)?
edit: pójdę dalej, czy któraś z Was lub z Waszej rodziny jest chora? Wszyscy byliśmy szczepieni MMR (czy jakoś tak). Zresztą była już dyskusja na ten tem,at, poczynając od tego że autyzm jest chorobą wychodzącą w 2 roku życia i dzieci się "cofają" lub zatrzymują.
o matko jedyna a to co znowu??????? pisz mi zaraz bo zawalu dostanęJa wczoraj zagłębiłam się w lekturę na innym forum.Pisała dziewczyna która miała faktycznie ,tzn.jej dziecko miało skutki posczepienne.W dodatku jest autystykiem. Byłam przerażona.Tak samo pojawił się nowy termin 'dzieci ponospowe'.Dzieci których matki brały nospę w ciąży.Oczywiście nie wszystkie.
Szok co się dzieje.
Ja szcepiąc młodego zawsze miałąm schizę i mam do tej pory.Jak tylko coś się dzieje to doszukuję się winy szczepionek/