• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopad 2009

Dzieci ponospowe? Wow. Zaraz dojdziemy do tego że lepiej zostawić wszytsko naturze tak jak kiedyś było. Jak poronisz/urodzisz za szybko to ok bo tak natura chciała. Ech.
Osobiście głównie doszukuję się w tym wszystkim udziału firm famaceutycznych. Już nie mówiąc o tym, ze ostatnio jak byłam u lekarza na 8 pacjentów było 4 przedstawicieli podszywających się pod chorych i zajmujących kolejkę. Przez nich straciłam w sumie 1,5 godziny.

A w necie można znaleźć wszystko, wcale bym się nie zdziwiła że mleko z cyca też szkodzi:-p

reklama
Jesień pełną parą...
Bardziej zaszkodzimy dziecku nie szczepiąc go . i pewnie mozna tu mnożyć argumenty za i przeciw a każda mama zrobi to co zgodne z jej sumieniem.

A ja myslę ze z tymi szczepieniami nie jest sprawa taka prosta, nie jestem tez zdania ze lepiej nie czytac i nie wiedziec! Ja znam osobiscie jednego chłopca ktory po szczepieniu się cofnął, ma ok 20 lub ponad lat. Dzięki netowi jestesmy swiadomi szkody szczepionek. Przeciez mamy na forach oraz na swoich blogach nie oszukują nas...ech długo by pisac.

Oli ma katar taki ze heeeeeeeeej! Skąd on? Pospał moze z 5 minut, zdążyłam zrobic przelew, obudził sie dławiąc, ranyyyy...ja juz zapomnialam co to katar :( W dodatku nie da sobie nic psikac, smarować, nawet dobrych syropów dawac :(

Witamy i my na szybko u nas akcja zęby nocki straszne i do tego zaczyna sie katarek narazie leci i nie zatyka mam nadzieje, że szybko przestanie. Pogoda paskudna brrrr.

MARTOLINKA GRATULACJE :) Oby lekarz pozostał do końca ciązy taki.

Dla reszty łobuzów zdrówka. Nie doczytałam wszystkiego.

pisze z komorki sprawdzam czy moze juz dziala. Jupi extra działa. Poranne wstawanie dzisiaj sie udało bez problemu tylko musiałam go budzic

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziunka nie porownuj Dudziakowej do mam ktore mają blogi, zdjęcia itd o chorobach swoich dzieci. Poza tym proszę Cię mam prawo miec odmienne zdanie, prawda? Domyslam się ze inne mamy też mogą miec podobne na temat szczepien ale po prostu nie ujawniają się z tym, tak jak z garnkami ;p

hej laski

u nas też już pogoda się zrąbała...zimnawo...
mały poszalał i śpi

Martolinka dokładnie to nie wiem z którego bloku te dziewzynki,nawet nie kojarze za bardzo,całą historię o tym pogryzieniu/zagryzieniu znam od bratowej...wczoraj widziala za to tego kolesia z psem wieczorem

Dziunka a co z tą Dudziakową ja nie kumam :-/

co do szczepień to ja swoje zdanie już nie raz pisałam...ale to tak jak z lekami w każdej ulotce jest wypisane jakie mogą być efekty niepodążane i zazwyczaj są to jakieś tam ułamki % ...nie nakręcajcie się niepotrzebnie.

gotuję buraczki do mielonych i zapomniałam troche co trzeba po starciu żeby były takie mniam mniam:-D wescie napiszcie co;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry