Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
;-) net będzie także odcięta od bb nie będę;-)kupiłam wczoraj młodemu spodnie p/deszczowe i mam nadzieje że nam trochę posłużą bo drogie są że szok , byłam w kilku sklepach i co jedne to droższe a że u nas lubi często padać to są świetnym rozwiązaniem bo mogę je ubrać na normalne spodnie,no i kalosze te ocieplane też muszę kupić (może jeszcze zdąże na promocje)
Kuuuurcze, przegapiłam Housa !! VII sezon na TVP 2 się zaczyna![]()
a dlaczego to zaraz napiszę;-)Heja!
Kobitki kochane jutro wyruszam na Pomorze przez Poznań;-), do końca nie było wiadomo czy się ruszymy, ale decyzja została wczoraj podjęta, dziś dograne ostatnie sprawy.
Także bawcie się dobrze, ja Was oczywiście skontroluję w sobotę czy aby dobrze się sprawujecie;-) net będzie także odcięta od bb nie będę;-)
Trzymajcie się i życzę WAM zdrowia, fajnej pogody na weekend, braku kłopotów.
Wczoraj jeszcze nie dopisałam, taka zakręcona jestem , że pozdrowienia macie od Mamy_i_Marcela;-) a od Marcela zwanego szatanem buziaki;-) wracają w weekend do domu.
A i jeszcze jak ktoś lubi mieć przerwę w śnie w weekend od 23 do 2 to na niebie może się pojawić w Polsce zorza polarna!;-)

Myślałam ze żartuje, otwieram a tam ON
24 h do nas łącznie