• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopad 2009

reklama
Heja!
Kobitki kochane jutro wyruszam na Pomorze przez Poznań;-), do końca nie było wiadomo czy się ruszymy, ale decyzja została wczoraj podjęta, dziś dograne ostatnie sprawy.
Także bawcie się dobrze, ja Was oczywiście skontroluję w sobotę czy aby dobrze się sprawujecie:-D;-) net będzie także odcięta od bb nie będę;-)
Trzymajcie się i życzę WAM zdrowia, fajnej pogody na weekend, braku kłopotów.

Wczoraj jeszcze nie dopisałam, taka zakręcona jestem , że pozdrowienia macie od Mamy_i_Marcela;-) a od Marcela zwanego szatanem buziaki;-) wracają w weekend do domu.
A i jeszcze jak ktoś lubi mieć przerwę w śnie w weekend od 23 do 2 to na niebie może się pojawić w Polsce zorza polarna!;-)

Witajcie,
Anawawka baw się dobrze!!!;-)
pań moderatorek nie ma to teraz będziemy szaleć:-)ale tylko trochę;-)

Dziś na szczescie nie pada choć temeperatura pozostawia wiele do zyczenia

kupiłam wczoraj młodemu spodnie p/deszczowe i mam nadzieje że nam trochę posłużą bo drogie są że szok , byłam w kilku sklepach i co jedne to droższe a że u nas lubi często padać to są świetnym rozwiązaniem bo mogę je ubrać na normalne spodnie :) ,no i kalosze te ocieplane też muszę kupić (może jeszcze zdąże na promocje)

A pokaż jak te spodnie wyglądają?

Kuuuurcze, przegapiłam Housa !! VII sezon na TVP 2 się zaczyna :)

Ja też:wściekła/y: a dlaczego to zaraz napiszę;-)

Heja!
Kobitki kochane jutro wyruszam na Pomorze przez Poznań;-), do końca nie było wiadomo czy się ruszymy, ale decyzja została wczoraj podjęta, dziś dograne ostatnie sprawy.
Także bawcie się dobrze, ja Was oczywiście skontroluję w sobotę czy aby dobrze się sprawujecie:-D;-) net będzie także odcięta od bb nie będę;-)
Trzymajcie się i życzę WAM zdrowia, fajnej pogody na weekend, braku kłopotów.

Spotkanko?:-)

Wczoraj jeszcze nie dopisałam, taka zakręcona jestem , że pozdrowienia macie od Mamy_i_Marcela;-) a od Marcela zwanego szatanem buziaki;-) wracają w weekend do domu.
A i jeszcze jak ktoś lubi mieć przerwę w śnie w weekend od 23 do 2 to na niebie może się pojawić w Polsce zorza polarna!;-)

Dzięki za pozdrowienia!

Wczoraj zrobiłam sobie pyszną kolację, siadam przed tv bo House się zaczyna i dzwoni telefon. Dzwonił A. Pyta się co słychać i co porabiam, mówię ze już nie mogę się doczekać niedzieli i jego przyjazdu itd.itp. A on na to : "No to otwórz już drzwi bo mi się nie chce już tu stać":szok::-D Myślałam ze żartuje, otwieram a tam ON:-D
Cwaniak dzwonił z numeru norweskiego, a wczoraj ani A ani jego brata nie było na skype bo rzekomo byli na urodzinach znajomego. A naprawdę wsiadali na prom:-D 24 h do nas łącznie
jechali/płynęli:tak:

Asia jak przydreptała do nas o 3 w nocy była tak szczęśliwa ze przez sen się uśmiechała a do tego specjalnie dla taty zrobiła siusiu do nocniczka bez żadnego "ale" (bo zwykle w nocy płacz że nie chce). A potem wygoniła mnie z mojego miejsca by leżeć koło tatusia.;-)
Julka rano też szczęśliwa:tak:

U nas zimno, aż żałowałam że dziewczynom kurtek nie poubierałam i chustek na szyję.

DZiunka wow to Ci A zrobił niespodzianke;-)dobrze , że bylaś grzeczna;-)

Gotuje pomidorówke ale rosłku wczesniej podjem. Musze przyznac ,z e Antonio był dzis miłym i przykładnym dzieckiem , bo czasem szatan z niego nieziemski:-D

No wiesz, kochanka za balkon wyrzuciłam...;-)

Byłam u dentysty i cieszę się, bo okazało się że mam tylko kamień (który zaraz usunęła) i dlatego krwawią mi dziąsła, i maleńkie ubytki w górnych jedynkach i jednej dwójce (czego ja nie widzę) i za tydzień mi je uzupełni:tak:

reklama
Hey kobitki! Ja mojego wyprawiłam do pracy, mały jest u babci od wczoraj a ja mam dziś pisać moja magisterke...masakra... wolałabym zamiast tego iść do pracy i ciężko harować... Kobitki, przypominam, że te co zbierały paragony z Tesco w akcji Klub Szczęśliwego Maluszka to do konca miesiąca można odbierac nagrody. Ja mojemu dałam dziś paragony do skserowania i wyśle w poniedziałek. Dziś tez muszę wystawić kilka rzeczy na allegro bo kruchutko u nas z kasą, mojemu poucinali dodatkowe roboty i trzeba ostro pasa przycisnąć...

Anawawka miłego wypoczynku...

Dziunka ale super niespodzianka, lubie takie :))))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry