• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopad 2009

Ania wiem, wiem ale wiesz...jak to jest, dziecko nie pamieta a matka sie zadrecza:-(
Jutro mu to wynagrodze:-D
Ale mam dzisiaj dzien, tylko bym jadła i jadła:(

reklama
Polaa to tak jak ja... ciągle jestem głodna.. tragedia...

Wystawiłam dziś na sprzedaż kilka rzeczy, w tym moje wyrośnięte rybki, są idealne na patelnie hehe... :)))

AZA tragedia to w moim przypadku malo powiedziane:(
jem doslownie jak świnia:wściekła/y: kurde musze przestac bo za kilka dni naprawde bedzie wstyd sie pokazac w stroju na plazy:(

M w Mediolanie, a do mnie wczoraj przyjechali rodzice :)
Ala uradowana jak nie wiem, uwielbia wszystkich swoich dziadków.
Pogoda piękna, własnie pojechali z Alą na spacer na starówkę, a ja na 12 do fryzjera, a teraz sobie sprzątam :)

Miłego dnia.

Witamy i my u nas ok. Mamy dwie górne trójki powód ciężkich nocy i marudzenia, a dolne już też są na wyjściu. Wczoraj tak mu doskwierały, że nawet nie spał w ciągu dnia.
Z pracy się nie odezwali, ale może to i dobrze, bo nadarzyła się okazja i wynajęliśmy u nas w mieście mały sklepik w bardzo przystępnej cenie, więc może interes się rozkręci, a i ja będę miała zajęcie. Jaśo zostaje się z teściówką, nie boi się, bo ja będę bardzo niedaleko od domu także będzie mogła go do mnie wytransportować w razie co.

Dziś nawiedzają nas znajomi więc mam troszke posiadówę w kuchni. Mamy oglądać walkę Adamka tylko ciekawe kto do tej godziny dotrwa.

Miłego weekendu !

Agrafka to nie wybraliście się razem do tego Mediolanu? zapowiada Ci sie fajny dzień;-)
dostaliśmy od teścia kilka kilogramów śliwek i pewnie wieczorem wezmiemy sie za ich smażenie;-)mmm juz czuje ten zapach
pathanka to super z tym sklepem!!! oby sie rozwineło!!!

Pathanka, powodzenia :-)

Ja sie zaczynam nudzic, siedze z tomkiem u tesciowej nadal. Oni sie ciesza, bo rzadko wnuka widza, on sie cieszy bo sie moze wyszalec na podworku a ja juz nie wiem co z soba zrobic... chyba z tego dzis sobie zrobie domowy keczup do sloiczkow :-) tutaj sa ogrodkowe pomidorki, wiec zdrowsze i pachnace, a ja na necie fajnego przepisu szukam :-)
Milego dnia!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry