• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopad 2009

reklama
MARTOLINKA na niemieckim RTL jest za darmo tylko komantarz niemiecki. jeśłi masz cyfre + to kanał 202. W innym przypadku tak jak Banana pisze 39zł sms. W necie też na stronie meczyki.pl zdaje się ale już piszą, że będzie ciężko coś tam zobaczyć, bo system padnie. U nas wejście do pabu gdzie można oglądać 10zł a w każdy inny dzień za darmo.

Agrafka to nie wybraliście się razem do tego Mediolanu?
no niestety nie, bo to wyjazd firmowy zorganizowany.
Dzisiaj byli na zwiedzaniu muzeum ferrari a potem na formule 1.

A moi rodzice właśnie pojechali :(. Szkoda, Alusia się super z nimi bawiła od wczoraj. A teraz do poniedziałku same siedzimy :/

Byłam u fryzjera... OK, włosy mam wreszcie jasne, ale az nie chcę myśleć co zrobię jak będą odrosty za miesiąc. Nie powiem ile zapłaciłam bo to załamka. Ale najbardziej wkurzył mnie fakt, ze poszłam na 12 o wyszłam o 15.30 (!!!!) bo było pozapisywanych tyle klientek, ze kobitka robiła w przerwaniach 3 na raz. To akurat nie wina fryzjerki tylko szefowej, ale kurde, dla mnie takie wyjscie to nie jest luzik, że mogę siedziec 3 godziny.
W Lublinie u mojej fryzjerki zawsze jestem umówiona na godzinę i wiem dokłądnie o której bedę w domu.
Alisja wła snie wyciągnęła wszystkie chusteczki z paczki i sprząta... :)

Nie wiecie na jakim kanale będzie można tę walkę Adamka oglądać? M się napalił . Ciekawe czy wytrzyma , bo to pewnie w nocy będzie
mają wszytsie platformy ale płatne. Cyfra + 39zł mówicie, to jeszcze niec, od rana wydzwaniaja do mnie z polsatu żebym zamowiła za jedyne 50zł!! i nijak nie moge im przetłumaczyć, ze antena padła i nic nie odbieram :D

My właśnie wróciliśmy z urodzinek Pawła kuzynki rowiesniczki :)

było "nawet" całkiem sympatycznie, dzieciaki sie wyszalaly rodzice najedli i nagadali :P

Dziunka ale Ci chłop zrobił niespodzianke, mój chyba by sie nie odważyl zrobic mi takiego numeru, jestem w stanie troche zrozumiec zone brata A.

Dzisiaj mój syne dostał pizame zamowiona przez allegro za 16 zl, wypralam ja i spi w niej. Jest chyba w niej zakochany(jego Gollllllll) i jaki extra material 100%bawelny, produkt polski
PIŻAMA r. 110 PIŻAMKA SPODENKI BLUZKA 100% BAWEŁNA (1761061337) - Aukcje internetowe Allegro

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry