• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopad 2009

reklama
hej dziewczynki.

My dził pół dnia na dworze bo pogoda genialna. Byłyśmy też chwile w galerii kupiłam Ali buty na jesień w smyku, potem wkleję fotkę.
Generalnie suepr dzień.

Niestety jak sie czesałam zauważyłam, ze wczorajsza genialna fryzjerka zostawiła mi z tyły 2 centymetrowe odrosty :szok::szok::szok::angry::angry:
Kur...de... no masakra jakaś. Jak upnę włosy wyglądam jakbym sie nieźle zapuściła, a nie jakbym wczoraj była u fryzjera. Takze się wkurzyłam i zdołowałam, bo kupę kasy mnie to kosztowało a i tak musze teraz jechać do mojej fryzjerki do luiblina poprawiać. Powinnam pójsć do tej z reklamacją, ale nie wierzę że bedzie mi to umiała poparwić, bo ona nie umie folii dobrze nałożyc i to dlatego. Ależ jestem zła.

Przy okazji podjęłam męska decyzję - obcinam włosy. Musze tylko znaleźć fryzurę...

hej :)

maxwell no to zaszalalaś;-) ale kupować takie ciuszki to sama radość:tak:

martolinka i jak tam Ci idzie pisanie?? :)

kilolek ja ostatnio to bym najchetniej z lozka nie wstawała:zawstydzona/y:
wiecznie niewyspana :no:

A ja dzisiaj przygotowalam rzeczy na wyjazd i troche sie tego uzbieralo.
Maz stwierdzil, ze On spakuje wszystko:tak: ja bym pewnie nerwicy sie jeszcze wiekszej przy tym nabawiła:-D
Juz sie doczekac nie mogę:tak:
jest jeden problem, przymierzalam dzisiaj moj stroj i stwierdzilam, ze jutro jade po nowy.
A ten mialam na sobie tylko jeden raz na sobie:tak: ale maz mnie namawia bo jak mam marudzic, ze zle sie w nim czuje i ze wygladam jak nie wiem co to lepiej, zebym kupila nowy. Wedlug Niego wygladam oczywiscie dobrze ale ja wiem swoje:/

agrafka zgadzam sie z dziewczynami, idz tam drugi raz, od razu do szefowej, niech Ona poprawia:tak: czemu Ty masz teraz znowu u kogos placic skoro ktos inny zawalił?!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry