• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopad 2009

Dziewczyny mam obawy czy umieją toz robić porzadnie a szkoda mi włosów. Laska zaczęła mi nakładać balejage od grzwyki o 12.30 z skończyła z tyłu przed 14 i jeszcze 40 minut z tą farbą siedziałam... masakra...

dziwne ze mi włosy nie wypadły

reklama
Pola ja to mam już chyba ze 4 albo 5 kostiumów bo co chwilę mi coś innego się podobało ;) , kup coś i się nam tu pochwal na co się zdecydowałaś ;)
mój D dzisiaj wspaniałomyślnie wziął Kubę do babci żebym sobie mogła odpocząć i co zrobiłam ,zamiast leżeć do góry brzuchem wyciągnełam maszynę do szycia i uszyłam młodemu pościel i zasłony do pokoju :D ,a teraz siedze i się wkurzam bo mnie plecy bolą

Hihi, fajna Ania jesteś:-)..ale ja podobnie, zamiast wykorzystać, że mężol w domu, to zachciało mi się rodzinnego obiadku z teściówką - zrobiłam kluski czarne, kapuchę i kita z kaczki..oczywiście, plecy mi mało nie wysiadły potem..

Witajcie,
dzis moja mama zaanektuje młodego a ja dalej do roboty choc wychodzi mi to nosem :P
W nocy był taka burza ,jakiej w zyciu nie widziałam / słyszałam... koszmar..

Martolinka powodzenia :)

Ja broniłam w jednym roku dwie magisterki miesiąc w czerwcu i w lipcu.
Jedna była z informatyki i szła gładko bop była krótka , konkretna i praktyczna.
Druga z ekonomii i to był naprawdę koszmar. Wszystkie weekendy siedziała obłożona kserówkami "źródeł" i tworzyłam. I żeby jeszcze sie to komuś przydało :)

Te burze to chyba idą właśnie z północy i zachodu na całą Polskę, u nas na razie słoneczko.

M dziś wraca z Mediolanu ok 14, a alcia ma o 14 teatrzyk kukiełkowy w żłobku, wiec odbiorą ją później razem z M. Ale będzie radość :)
A teraz do roboty...

PS. Ciągle jestem zdołowana tymi włosami :(

reklama
Agrafka ja pisze na podstawie zrodeł dostepnych w internecie wiec jest to ułątwienie organizacyjne . Jeszcze w czerwcu zmieniałam tematna "Wizerunek Herberta w internecie". Mojemu promotorowi wystarczy 5o stron wiec jakos to ogarne :) jeszcze "tylko" 20;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry