reklama

Listopad 2009

Cze
Chłopakom mega e-całus z okazji Dnia Facecika!

Jak dobrze, że już piątek, bo ja mam lekko rzecz ujmując dość - chyba mam gorączkę, ucho mi znów zatkało, jassny pieron, Hanka nie chce jeść, ma jakieś dziwne odpały, zastanawiam się czy to nie jakiś początek choroby psychicznej albo co, bo od jakiś 2 dni to nie jest moje radosne fajne dziecko, a jakaś dziwna istota , która ciągle ma histerie.... Jeszcze facet mnie wkurza, dzwoni do mnie, że ma dość dziecka, kiedy mówię mu, by mi je podrzucił, to nic nie mówi, potem okazuje się, że mu przeszło, za to dziecko ma rozwolnienie; mojej psiapsiółce z Pomorza zmarł tata, jutro pogrzeb,,, jak widać mam lekko pod górkę, ale... i to pokonam, przecież jutro też jest dzień....;-)

Film spróbuję wrzucić jak będę wieczorem na necie ;-)

reklama
Anawawka - głowa do góry. Co ty gadasz o jakiejś chorobie psychicznej, naoglądałam się wczoraj Housa :) albo to znowu twoje katastroficzne wizje.
U nas pogoda boska, słoneczko świeci, zaraz idę po Alutkę, mam nadzieję, ze się nie rozkaszlała bardziej i zabieram ją na fajny placyk zabaw przy Placu Willsona. Ucieszy się bo pojedziemy "metjem"

Anawawka - głowa do góry. Co ty gadasz o jakiejś chorobie psychicznej, naoglądałam się wczoraj Housa :) albo to znowu twoje katastroficzne wizje.
U nas pogoda boska, słoneczko świeci, zaraz idę po Alutkę, mam nadzieję, ze się nie rozkaszlała bardziej i zabieram ją na fajny placyk zabaw przy Placu Willsona. Ucieszy się bo pojedziemy "metjem"

znam ten placyk :) często tam jeżdzimy! Miłego spacerku!

I ja przesyłam buziaki wszystkim chłopcom!

Ale cisza zapadła......
A ja jestem w szoku bo młody spi jak decha od 12........... nie przeszkadza mu nawet Pan który u nas w piwnicy spawa, tnie itp rury od kaloryferów i wiadomo - słychac po rurach w całej chałupie. A młody ani drgnie....

Hejka:-)
Myśmy właśnie wrócili od moich rodziców, mała się wyszalała z babcią, ja trochę odpoczęłam:tak:..Pogoda super, więc było super, mogliśmy posiedzieć na działce..

Wszystkim chłopakom - najwspanialszym i najsłodszym - duże buziaki od e-ciotki i Marychy;-):-)

Dziunka cisza bo mi ręce opadły. Ala dostała gorączki wieczorem, chociaż już wcześniej wyglądała mi trochę niewyraźnie. Lekko pokasłuje, temperatura 38,3.
Chyba nie pojedziemy jutro na to wesele, bo przecież bym się zamartwiła na śmierć. Z drugiej strony głupio mi wobec kolegi, bo wesele an wypasie, dużo zapłacili i jeszcze pokój mamy opłacony... Rany :(

reklama
o kurde a ja zaponiałam o dniu chłopka :(

u nas dzis pogoda boska, tyle, ze niewiele z niej skorzystaliśmy.

Cze
Chłopakom mega e-całus z okazji Dnia Facecika!

Jak dobrze, że już piątek, bo ja mam lekko rzecz ujmując dość - chyba mam gorączkę, ucho mi znów zatkało, jassny pieron, Hanka nie chce jeść, ma jakieś dziwne odpały, zastanawiam się czy to nie jakiś początek choroby psychicznej albo co, bo od jakiś 2 dni to nie jest moje radosne fajne dziecko, a jakaś dziwna istota , która ciągle ma histerie.... Jeszcze facet mnie wkurza, dzwoni do mnie, że ma dość dziecka, kiedy mówię mu, by mi je podrzucił, to nic nie mówi, potem okazuje się, że mu przeszło, za to dziecko ma rozwolnienie; mojej psiapsiółce z Pomorza zmarł tata, jutro pogrzeb,,, jak widać mam lekko pod górkę, ale... i to pokonam, przecież jutro też jest dzień....;-)

Film spróbuję wrzucić jak będę wieczorem na necie ;-)
heheh dobre ale wiesz ja tez sie zastanawiam czy Kuba na pewno jest zdrowy i coraz bardziej się skłaniam ku chorobie. Zastanawiam się gdzie mam teraz z nim isc czy do psychologa zy do poradni psychologiczno-pedagogicznej

martolinka 13.10
my regularnie chodizmy do biblioteki - Kuba siedzie w kąciku przy stliczku i wyciąga wszystkie ksiązki po kolei a Michał szaleje między regałami - czyli tak smao jak wszędzie indziej.
Żebyście widziały co moje dzieic wyczyniają w lumpkach! stanowią nieżła atracje, bo biegaja po tych labiryntach ciuchw, chowają się między nimi, przełążą dołem itd chichrają się przy tym niemiłosiernie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry