reklama

Listopad 2009

Kurcze, od dobrych dwóch dni mam straszny problem z zaśnięciem - zasypiam dopiero koło 2.00 w nocy
realmad2.gif
..maleństwo znalazło głupią porę na harce - zaczyna koło 23.00 i tak do tej 2.00..kopie, wypina się, szaleje równo..
tak miałam przy Kubie i potem to samo jak się urodził chyba przez miesiąc ,że się budził ok 23 i nie chciał spać do 1-2 :szok:
No i oczywiście, dzisiaj też Marycha nie zdrzemnęła się ani minutkę..nie mam sił do niej - nie wiem, ale chyba jeszcze jest za mała, żeby odpuszczać drzemki popołudniowe??Jak myślicie?:-( A najlepsze to to, że jej "baterie" sa naładowane maksymalnie, szaleje potem i tak do wieczora..
ja mam nadzieje że Kuba będzie miał drzemki jak się mała urodzi żebym i ja miała chwilkę dla siebie
Dziewczyny, przy tym filmiku wymiękłam..
Zébulon dans le ventre - YouTube
ja mam nagrane kilka filmików jak mi się brzuch rusza ale nie aż tak
Asia śpiewa "Ija ija oł" i "Mumu tu i mumu tam" z piosenki "Stary Donald farmę miał" oraz "Misia Aaaaa, misia beeee" :-D
nieźle to musi brzmieć hehe :-)

mój młody dzisiaj zaliczył upadek na błocie :tak:ale najlepsze że wstał uśmiechnięty a już myślałam że się rozpłacze :tak: i cały był umazany błotem , dobrze że spodnie miał brązowe i nie było widać ,całe szczęście że miałam w zapasie czapkę i kurtkę bo bluze trzeba było ściągnąć

reklama
a u nas w tym tyg lato....udalo mi sie bo mam urlop akurat :-)dzis bylo prawie 30 stopni...ma sie utrzymac do konca tyg...tak wiec korzystamy z resztek lata i w sob piknik ze znajomymi w parku, a w niedz wycieczka do zoo :-)

Witajcie,

u nas o lecie nie ma mowy , ale nastała teraz cudowna , ciepła i coraz bardziej kolorowa jesień;-)
Wybieramy się z Antkiem do biblioteki. cudnie byłoby zakorzenić w nim miłość do "szelestu papieru", choć w dobie internetu może być to trudne...

Kilolek kiedy wybierasz się do lekarza? ja czekam do 11 pazdziernika. JuŻ nie mogę się doczekać

hej :)
u nas fajna pogodna, chociaż rano była "magła" :) czyt. mgła.
Ale już się przejaśnia i całkiem ciepło.
Jutro mamy ejchac na to wesele do Krakowa, ale ala zaczęła pokasływać, wiec wcale nie ejst jeszcze powiedziane że pojedziemy...

EDIT:

Martolinka my chodzimy z Alą do takiej księgarni w starym stylu - jest stolik z kredkami i dzieci mogą brać książki z regałów. ala siada na podłodze pod regałem, bierze książkę i mówi "lubie citać" :)

Ostatnia edycja:
Chciałam Was wczoraj poczytać ale jakoś nie wyszło ;-) Paweł tak źle spał w nocy, też chyba ta czarna i sina siatka grr. Na szczęście daliśmy radę bez lekarstw. I już piątek poleciało. Siedzę od rana nad dziennikiem w pracy i już wypisałam jeden długopis. Jeśli chodzi o spanie to paweł jeszcze na szczęście musi zamknąć oko bo inaczej tragedia. Wtedy dopiero z tego zmęczenia nie może zasnąć. ZA PAMIĘCI SKŁADAM WSZYSTKIM CHŁOPAKA ŻYCZENIA W DNIU ICH ŚWIĘTA

Ja również - CHŁOPACZKI DUŻO SŁONKA :-)

Tak wpadłam się przywitać, czekam na info od Ilonki, ktora już tu chyba nie zagląda, bo chcemy się do niej wbić na kawę, ew. weekend w przyszłym tygodniu :-) mamy sprawę do załatwienia niedaleko od niej.

Jeszcze raz buziaki dla chłopców od e-ciotki :*

Witajcie dziewczynki!
malo mnie tu ostatnio, zainspirowalam sie martolinką i wzielam sie porzadnie za skonczenie studiow :-)
Jeszcze 1 egzamin, 2 zaliczenia i absolutorium :-) Dawniej je przerwalam z braku kasy, no ale w koncu trzeba dokonczyc co sie zaczelo :-)
milego dnia! :-)

reklama
hej

wczoraj myślałam że padne na zawał ...wchodzę do pokoju w biurze a tam na podłodze pełno dokumentów z niszczarki.pełno czyli ile myślicie...już Wam mówię ,worek 120 Litrowy ledwo upchałam.co za babsko tępe...zostawiłam jej wór i kartkę żeby następnym razem sobie wrzuciła.... inteligencja zasrana ******mać

i jeszcze dziś @ dostałam coś wcześniej....żeby było mało wczoraj jakiś zlot prezydentów czy coś tam i cholera jasna byłam 40 minut pozniej !!!!!! bo mega korek....dzis piatek no nareszczie!!!!

o DZień Chłopaka świetujemy:-) dla Wszystkich Naszych Przystojnaiczków małych buuuziaczkiiiiiiii :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry