AniaSm
Fanka BB :)
tak miałam przy Kubie i potem to samo jak się urodził chyba przez miesiąc ,że się budził ok 23 i nie chciał spać do 1-2Kurcze, od dobrych dwóch dni mam straszny problem z zaśnięciem - zasypiam dopiero koło 2.00 w nocy..maleństwo znalazło głupią porę na harce - zaczyna koło 23.00 i tak do tej 2.00..kopie, wypina się, szaleje równo..![]()

ja mam nadzieje że Kuba będzie miał drzemki jak się mała urodzi żebym i ja miała chwilkę dla siebieNo i oczywiście, dzisiaj też Marycha nie zdrzemnęła się ani minutkę..nie mam sił do niej - nie wiem, ale chyba jeszcze jest za mała, żeby odpuszczać drzemki popołudniowe??Jak myślicie?:-( A najlepsze to to, że jej "baterie" sa naładowane maksymalnie, szaleje potem i tak do wieczora..
ja mam nagrane kilka filmików jak mi się brzuch rusza ale nie aż takDziewczyny, przy tym filmiku wymiękłam..
Zébulon dans le ventre - YouTube
nieźle to musi brzmieć hehe :-)Asia śpiewa "Ija ija oł" i "Mumu tu i mumu tam" z piosenki "Stary Donald farmę miał" oraz "Misia Aaaaa, misia beeee"![]()
mój młody dzisiaj zaliczył upadek na błocie
ale najlepsze że wstał uśmiechnięty a już myślałam że się rozpłacze
i cały był umazany błotem , dobrze że spodnie miał brązowe i nie było widać ,całe szczęście że miałam w zapasie czapkę i kurtkę bo bluze trzeba było ściągnąć