reklama

Listopad 2009

Hey kobitki!

Cleo dobrze, że nic gorszego się nie stało. Już sobie wyobrażam ile było płaczu. Biedactwo...

Etna teściowa nie powinna przyjmowac chorych dzieci skoro Pawełek zdrowy, ja też bym się wkurzyła. Troche powinna pomyśleć...

Dziunka Ty już tam nie pisz czarnych scenariuszy tylko poczekaj i zobacz jak będzie z tą plamką. Myśle, że latem ściemnieje....Wrzuć jak możesz zdjęcie tej plamy co byśmy wiedziały jak to wygląda i o co cho...

Ja dziś poszłam do łazienki a Konrad bawił się klockami u siebie w pokoju. Wchodze do niego a on zbudował mega konstrukcje, normalnie aż mnie zatkało jak mu się to udało. Wrzuce zaraz fote na albumik ;)))) Bylismy dzisiaj w Carrefour i kupiłam na zime super komplecik dla Konrada za 25 zł. W komplecie jest kurtka i spodnie, wszystko grube, ocieplane polarem. Normalnie jestem w szoku jak za taką kasę. a wiece co głupiego zrobiłam.... Kupiłam sobie buty za kolana za 35 zł i poszłam kasować się na kasie samoobsługowej. Nie zauważyłam, że przy butach jest to ich głupie zabezpieczenie i dopiero w domu się zorientowałam. Może mojemu uda się jakoś to przeciąć bo mam kawałek do sklepu...

reklama
hej
nie pojechaliśmy na wesele, Ala gorączkuje do 38,5, nie wyobrażam sobie że mogłabym się dobrze bawić. Tym bardziej ze to 5 godzin drogi stąd, wiec przez tyle czasu wszystko się moze wydarzyć. Przekazaliśmy prezent przez znajomych żeby kolega nie był tak całkiem stratny na nas...
A do nas przyjechali moi rodzice i Ala szaleje z nimi, ale już nwou jej temperatura rośnie.

Witajcie :)

Cleo biedny Igi:-(

agrafka zdrowka dla Ali, bidulka:-( ale ja łapia te chorobska :(
Też na Twoim miejscu bym nigdzie nie jechala a zwlaszcza tak daleko, kolega na pewno zrozumie:tak:

Kuba pospal dzisiaj do 10:tak: przynajmniej mąż mi tak mowi bo mnie nie było:)
Teraz sa na zakupach ale zaraz będą wracać, zupkę zrobilam Mlodemu i czekam na Niego:)
Ostatnio ma pecha do wypadkow:-( a to warga, a to czoło, a to kolanka zdarte, ach

Witajcie,
dziunka nie czytaj internetu. Zrob badanie tsh i potem będziesz myśleć!!!
Etna brak słów. Tym razem chyba miarka się przebrała. Wspólne mieszkanie Was zobowiązuje do pewnych reguł, ale teściową też. Nie wspomnę o bezmyslności mamy Zosi
Cleo ucałuj Igorka!!!! biedulek

Agrafka zdrówka...

Teść miał wczoraj stłuczke. Całe szczęście nic mu się nie stało , ale pora na poważną rozmowę na temat prowadzenia auta. Pora schować prawo jazdy do szuflady . On ledwo widzi.

ma, ma dokładnie. Już raz z nim rozmawialiśmy , ale nie posłuchał . Teraz już sama sie za niego biorę. Nie jeździ często , ma od groma młodszych koleżanek , które go często wożą a ja też przecież mogę to zrobić!!! Inną sprawą jest to , że z opowieści ojca wynika , że stłuczka była "kontrolowana" w celu naciągnięcia ubezpieczyciela przez poszkodowanego. Nie wiadomo skąd zjawił się od razu pan z wizytówką z warsztatu , blacharni itp...

tak to z jego winy , bo był z tyłu.Koleś ostro zahamował i ojciec nie zdążył , puknął mu w tył. Potłukł reflektor i maskę wgniótł . Mirek już załatwia wszystkie sprawy. Pech Chciał , że tesc pierwszy raz nie wykupił AC. Nic mu się nie stało
Zaraz jak tylko panowie z aut spisywali papiery pojawił się koles z oferta warsztatu

reklama
pamiętam jak mi kolega opowiadał że jego znajomi jak potrzebowali coś naprawić w samochodzie to jeździli po mieście i szukali kogoś kto w nich z tyłu puknie i mieli na naprawę ,dlatego nie zdziwiłabym się jakby tutaj było podobnie niestety

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry