reklama

Listopad 2009

Uleńka, mój mężul gardło wyleczył sokiem z aronii - moja mamcia zrobiła nam słoiczki..Marysia też pije i jej smakuje (cyt.jaka pisia - czyt.jaka pycha:-D)..może zaryzykuj i spróbuj podać małemu?..
Sawi - gratuluje drugiej córci!!!Czyli Helcia z końcówki sierpnia?

Moja zaś szaleje w brzuchu i nie ma szans na spanie na razie:baffled::tak:..

reklama
UUUU Ula to się u Was rozkreciło :((((

ja lekki przez sen podaje, nie budze, przez strzykawkę, teraz mam łatwiej bo go wysadzam na siku i wtedy moge szybko przemycic strzykawke

pawel chyba wygral z tym świnstwem :))) twardy jest w tym roku (na razie, ale kto wie z czym nastepnym razem przyjada, no i musialam go faszerowac tymi lekami grrr)

byłam z nim dzisiaj nawet na placu zabaw bo sliczna pogoda byla :))

posegregowalam juz zdjęcia :))0 zostalo mi jakies 200 zgrozo bez dat i bede musiala troche pomyslec hihihihi

ooo się laski rozkręciły wieczorem :D

mój też już spi gaduła.kurde ale on się rozgadał ostatnio :D przed snem opowiedziałam 2 bajeczki,wcześniej pocyckował i padł przytulony do mnie :-) wcześniej drzemkowaliśmy od 15-18

rączka ok śladu nie ma.za to Igi tłumaczył mi pół dnia że tata odkręcił kran a mama "pik pik" ( psik psik pantenolem) ,a n a koniec dnia że dzwog spi na dworze i samochodziki a mała koparka Igorka na półce.i tak w kółko...śmiesznie tłumaczy i to bardzo jest przy tym przejęty :-)

dzieciaki widzę ząbkują i chorują niedobrze:-/ ZDRÓWKA DLA MALUSZKÓW :-)

ja się muszę chyba znowu na lapisowanie wybrać bo boję się że wypadną mu te zęby a już znowu jeden się brzydki zrobił :-/ gwarancji nie ma w sumie ale na razie jakoś się trzymają :-) najgorsze że nie chce mi myć zębów,znudziło się mu.wezmie pogryzie szczoteczkę i odkłada.czasem da sobie troszke poszorować to szybko to robie bo zaraz nie chce.a nocnik ma w nosie.....

Sawi GRATULACJE!!! rzeczywiście szybko zleciało,już zapomniałam o Tobie bo z forum zniknełaś

Cleo to super, że nie ma śladu:-)
martolinka dobrze, ze tacie nic się nie stało ale rzeczywiscie musisz z Nim poważnie porozmawiać :) na pewno Cie poslucha ;-)
sawi Gratuluję!!
Etna cieszę się, że z Pawełkiem dobrze:tak: oby tak dalej;-)

A moj dzisiaj kaszlal coś, ale poszedl z tata na spacerek na dwie godzinki i wrocil juz bez kaszlu:-D mam nadzieję, że tak już zostanie. Poszedł spać po 21, ciekawe do której jutro pośpi:)

Pola ja tez po spacerze widze poprawe w stanie zdrowia Pawełka

a ja jeszcze troche sie meczylam ze zdjęciami i jeszcze mała czesc na jutro, a potem tylko te 2000 przeleciec czy wszystko na swoim miejscu i mozna wkladac w albumy uffff. Wiecie co mnie zmobilizowało? to ze 3 swieta tuż tuż a stare jeszcze bez albumow :)))

Kilolku co tam u Was?

Cleo oj to pieknie twoj synek gada, moj tez opowiada ale najczesciej po "chinsku"

Sawi witamy po latach :))

Ale jaja :D
Marcel spi spokojnie a ja leze obok. Do łózka przyszedł D. i w sekundzie młody zaczął sie tak kotłować, rzucać, kręcic, kopac i cos mamrotac no ze sie nie dało :D D. poszedł spac do pokoju obok a Marcel zrobił sie spokojny jak aniołek i spi bez ruchu. Normalnie nie wierze ze mu tata przeszkadzal :D

dziunka, pytalas na zakupach o ksiazki z zamkiem,sznurowkami itp. ja mam taka lalke szmaciana, a ona ma sukienke taka wlasnie do nauki obslugi ubran czyli zamek, rzep, guzik i wstazki ala sznurowki.

A możesz wrzucić fotkę i spojrzeć jaka firma?

Cleo buziaczki dla Igiego, dobrze że się nic nie stało!

Mama Marcel zazdrosny o tatę pewnie:-D

Ula ja bardziej ufam herbatom z owoców niż lekom:rofl2:

Młoda faktycznie przespała całą noc, tak jak jej to wywróżyłam hehe, ja już spać nie mogłam od 5 rano po poszukiwaniach kota (brat z dziewczyną i chyba z jeszcze jedną haha, bo są trzy pary butów zamknął go niechcący w pokoju w którym śpią), a Asia wstała o 6:45 i teraz wsuwa wszystko i nic (jogurt, banan, płatki i pije herbatkę). Takie sobie śniadanko dziś wymyśliła :happy:
A wczoraj rano pytam się:
- Z czym chcesz kanapkę?
-...
- Z pasztetem?
- Tak
- A może z dżemem?
- Tak
- A może z nutellą?
- Tak
- No zdecyduj się w końcu! Z dżemem?
- Nie
- Z pasztetem?
- Nie
- Z nutellą
- Nie.

No laski, ręce mi opadły, powiedziałam jej ze nic nie dostanie to na to dopiero stwierdziła ze chce "Kleb z paśtetem":rofl2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry