reklama

Listopad 2009

Witaj Sawi i gratuluje! :-)
naprawde szybko to minelo :-)

Ja w koncu za tydzien wyjezdzam od tesciowej, chyba sie dziadki zaplacza za mlodym :-(
No i z tej okazji dzis ostatnie ognisko tego sezonu hehe
Wiec na obiad mamy kielbaski ogniskowe, ziemniaczki zapiekane w żarze i pewnie jakie piwko ;-)
a potem powrot do bloku :-( i od nowa bede sie musiala do niego przyzwyczaic...
Milego dnia!

reklama
Hej mamuśki:-)
U nas zaś szaro, buro i ponuro..ja kawkuję, jednym okien na DDTVV, a drugim na BB..Marysia z tatkiem na spacerku
wink2.gif
..kurcze, ciężka noc była i nawet nie ze względu na ciążę, tylko..sąsiedzi
realmad2.gif
..dalej ostro remontują na dole (ja mieszkam na drugim piętrze), niby skończyli wiertać o 20.00, ale za to coś stukali i nie wiem, chyba meble montowali - do 24.00!!!Na policję strach zadzwonić, bo jednak auta na parkingu stoją..ech..
Lotka, wszystko, co fajne, szybko się kończy..
Aza, fajniusi ten misio, chyba się pokuszę:-)
Dziunka, rozmowa o śniadanku - extra!!Nie ma jak zdecydowanie dziecka:-D Jeśli wyprawa na grzyby doszła do skutku, to trzymam kciuki za "owocne" zbieranie..

Niestety nie doszła :-( miałyśmy jechać z moim bratem ale coś mu wypadło więc mama stwierdziła ze nas "wilcy zjedzą" hahahah :-D

ALe nic straconego, zaraz wyruszamy na długi spacer a potem znowu w ogrodzie będziemy szaleć do wieczora:tak:

Młodzieży tylko dobudzić nie mogę, młodą nawet posłałam do nich do pokoju, ale ona zaraz wróciła mówiąc że Mati śpi, a potem że"nie ma Mati dada", chyba ją przekupił hehe, a ja tu zrobiłam im francuskie tosty (tylko ze świeżego chleba i nie są za pyszne, ja wolę z czerstwego), kawkę, herbatkę, budziłam dwa razy a oni że już idą i dalej śpią;-) Aż Asia sprząta ze stołu hihi, chyba już nie zjedzą:rofl2:

Aza MISIO super!!! I jaki tani!

Lotka ja też się czasem duszę w bloku, dobrze ze mamy ten balkon duży ze sztuczną trawą, choć namiastka zieleni, ale co to będzie zimą:-( z drugiej strony domu też bym nie chciała. Marzy mi się mieszkanie na parterze z ogródkiem:tak:

Ostatnia edycja:
TO JUŻŻŻŻ??????? Przecież dopiero się starałaś???? Czy mi się coś poplątało hihi ;-) GRATULACJE!!!! Opowiedz co słychać i wstaw foteczki :-)
miło że mnie pamietacie
teraz więcej obowiązków
ale jest coraz lepiej
fotki wstawie wieczorkiem bo teraz biore się za obiadek

Emilka nadal robi w pieluszke
nie rozumie jeszcze że do nocnika robi sie siusiu i kupke
a w momencie kiedy widze że zaczyna robić kupke i zaczynam jej zdejmować pieluszke to sie denerwuje i płącze,ucieka
musze jeszcze sie wstrzymać z oduczaniem
Emilka jest bardzo opiekuńcza
przezywa bardzo gdy Helka płacze,głaszcze ją wtedy,i całuje
a Helka jak to noworodek potrzebuje bliskości mamy

dużo mówią Wasze dzieciaczki??
bo Emi rozumei wszystko co my do niej mówimy ale sama nie chetnie sie uczy
kilka razy zdarzyło się że powiedziała pełne zdanie,
ostatnio babcia pokazała jej ze ma kuku a ona po chwili powiedziała
"baba masz kuku tu"

Lekarze orzekli ze to są już ostatnie dni mojej teściowej. Nie je , nie pije i nie chce przyjmować leków.

:-(

Dziunka ja chyba przegapiłam albo nie pisałaś..pamietam tylko że tesciowa miała robione badania i że nie zaciekawie było.ale kurde szczegółów nie pamiętam...a masz z nią kontakt że możesz odwiedzać ?? dlaczego leków nie chce przyjmować? co to się w człowieku dzieje że się poddaje ,nie walczy...smutna historia..trzymaj się maleńka <przytulam>

Witajcie,

Bylismy dzis w zoo i u teścia zobaczyć jak się ma. Boli mnie głowa okropnie cały dzień grrr

Dziunka to dobrze, że A wraca.. do mamy pewnie mu też spieszno...
Lotka ja dziś też zatęskniłam za własnym kawałkiem trawy , ławkami pośród drzew... ech...
Maxweel dziś może się wyspisz. Oby :tak:

reklama
Cze,
ja dogorywam , po wczorajszej euforii zdrowotnej, dziś mi choroba wybuchła znowóż.
Agrafka - zdrowia
Ula - zdrowia.
Dziunka - za teściową trzymam kciuki,,,
Sawi - wielkie gratulacje!!! drugiej córy, oby się Wam układało;-)
Martolinka - oby bóle głowy poszły sobie precz..
U nas odsiecz jest dalej, plan jest taki , by byli do momentu jak pediatra orzeknie , że są kobitki zdrowotnie ok.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry