dziunka24
Mama J&J
Tak tylko Wam się jeszcze wyżalę, że śniła mi się dwa dni temu, wyglądała w tym śnie tak delikatnie i emanowała dobrocią, jak anioł i już wtedy wiedziałam ze jest źle.
A najstarszy brat A z żoną wcale do mamy nie dzwonili, od kiedy wrócili z Polski do NO, dla mnie to nie jest normalne!!! Tak samo jak inna bratowa wcale u mamy się nie pojawiała, bo miała focha o byle g.... . A ja myślałam że w obliczu takiej choroby zapomina się wszelkie kłótnie i niesnaski, a wierzcie że miałam co zapomnieć.
A najstarszy brat A z żoną wcale do mamy nie dzwonili, od kiedy wrócili z Polski do NO, dla mnie to nie jest normalne!!! Tak samo jak inna bratowa wcale u mamy się nie pojawiała, bo miała focha o byle g.... . A ja myślałam że w obliczu takiej choroby zapomina się wszelkie kłótnie i niesnaski, a wierzcie że miałam co zapomnieć.

i nic ani nikt jej nie przegada , na pocieszeni powiem tylko że moja teściowa ma wszystko pousuwane i na początku faktycznie było ciężko ale już jest ok
, no moja czasami też jak coś skomentuje to aż mi para uszami idzie ale cierpliwie to znosze i się nie daje :-)
brat mówi że nikt nie ma obowiązku ich wystawiania, ale mi zalezy bo chcę sobie zbierać.