reklama

Listopad 2009

Witajcie,
polaa czuje sie dobrze;-) w tym tyg.musze porobić badania bo za tydzień wizyta :tak:Udzielam się czasem na kwietniówkach a tam śmiało mogę stwierdzić , ze 30 % poroniło... nawet wczoraj dziewczyna w niemal 11 tc ..

Dziunka nikt nie ma obowiązku wystawić Ci komentarza. Czasem sprzedawcy robią to hurtowo po jakimś czasie więc czekaj jeszcze:tak:

Agrafka teraz może być tylko lepiej z Alusią :tak:dużo siły!!

Aza o 5.33 dopiero się kładłaś , czy wstawalaś?

reklama
Witam sie i ja :)

Oli noc miał bardzo ładną! Przyszłam do niego ok 5 i był cały odkryty i bardzo zmarznięty. W mieszkaniu mielismy ok 18-19 stopni niby do spania temp idealna ale jak mały sie odkrył a ja spałam z mezem zmarzł biedny. Wtuliła sie we mnie pod kołderką. Przed chorobą tez dwie noce zmarzł i teraz się zastanawiam ze na dobre mu to nie wychodzi. Muszę kupic cieplejszą piżamkę i musimy przepalac na noc. Dzis rano juz rozpaliłam w piecu bo chodno!

Oli - mogę smiało powiedziec ze jest troszkę lepiej! Boże jak dobrze! Osttanie 7 dni to był dla mnie koszmar, psychiczny i fizyczny.
teraz w glowę zachodzę czy antybiotyk zaczyna pomagac czy po prostu katar przechodzi sam z siebie! H jest przeciwny dawania antybiotyku jak yło w miarę ok ale pozostawia mi podjęcie decyzji.

no nic znikam na sniadanko!

Marta 30% poronien? Bardzo przykro!

Ja ostatnio zakladam body z krotkim i piżamkę ale widzę ze pizamka cieniutka a wlasnie niedawno ją kupilam. W zimę bedzie ok bo bedzie sie grzało w domu ale teraz poki sie nie gzreje jest za zimno :( Mam wyrzuty ze spałam z mezem a nie z małym ;/ bo nie wiedzialam ze lezy odkryty, a jak do neigo przyszlam to nozki miałw gesiej skórce. Moze dzis rozejrzę sie za piżamką welurkową albo mezowi dam to za zadanie bo mi żal szkraba!

A ja dzis optymistycznie! Bardzo :) Oli oczywiscie ma katar nadal ktory nie pozwala oddychac itd ale to juz nie ta tragedia co byla wczesniej! Zanim lekarze dadzą antybiotyk powinni na serio patrzyc czy to bakteria czy wirus. No nic mzoe przy nastepnej chorobie bede mądrzejsza i wytrzymam jeszcze trochę z podaniem leku. A kto wie moze dzis bez leku i tak bys ie poprawiło ?

Moje gardło.........ja juz prawie straciłam głos, zawsze przy takim bralam antybiotyk a teraz patrze czy przejdzie. Pije syrop sosnowy tesciowej, nalewki czosnkówki itd zobaczymy!

hej hej widze wiesci nie najlepsze. Wole nie komentowac chorób i poronien bo to przykre i niesprawiedliwe po prostu ;( Młody własnie wcina bułe z kiełbasą i maltretuje kota. Ja pije kawke i stwierdziłam ze super dzien bo pierszy raz od nie wiem kiedy pospalismy do 9 <szok>. Normalnie młody wstaje 6-7 a dzisiaj swieto :D Ale zawsze musi byc coś zle........D. załapał przeziebienie i mnie juz tez zaczyna drapać w gardle i od wczoraj sie faszerujemy. Młlody ma tylko ten karatek, nawet nie duzy i mam nadzieje ze nic wiecej........Słoneczko piękne wiec jak tylko zjemy to wyruszamy na wycieczke :D

Martolinka mój dzisiaj miał na 5 do pracy i jakoś spać nie mogłam więc sobie na bb weszłam a co tam :)))) Kurcze dużo na kwietniówkach poronien. Mam nadzieje, że już więcej nie będzie...

Co do spania to mój stworek śpi w krótkich piżamkach lub w body z długim rękawem i do tego śpiwór :))))
Lecę się kąpać bo chciałabym pojechać do Lidla te kozaki oblukać :)))

reklama
Cze
Martolinka - tak to już jest, na początku najwięcej złych wiadomości. Trzymaj się
Ula - super, że noc spokojna. Oby powoli do przodu.;-)
Mama - kurujcie się.
Dziunka - ja bym pościel kupiła, za taką cenę!;-) Zawsze jak nie wykorzystasz możesz dać na prezent.
A mnie pogięło na maxa, mam grypkę żołądkową, czekam kto nastęny u nas się rozłoży wrrrrr

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry