reklama

Listopad 2009

Dziunka ja kiedyś kupiłam 2 komplety pościeli z satyny, jeden za 25 zł a drygi za 50. Ta za 25 była mocno sztuczna za to ta za 50 super materiał jakościowo. Kup sobie jeden komplet i sprawdź.

Anawawka i Mama zdróweczka, niech te wstrętne choróbska dadzą Wam spokój...

Byłam w Lidlu oblukać kozaki i dla dziewczynki były super ocieplane kożuszkiem a dla chłopaków już bez kożuszka więc nie wzięłam.

reklama
hej dziewczynki,

Ja dziś wykończona jestem, bo ala w nocy jęczała jak dzika, już naprawdę kończyła mi się cierpliwość.. Uff.. Byłam z nią rano u lekarki, gardło ciągle czerwone zapisała jakiś antywirusowy Neosine i polecała Lipoman jako przeciwzapalny.
Potem poszłyśmy na chwilę do arkadii na bitą śmietanę, chciałam żeby zjadła cokolwiek bo od 3 dni nic nie właściwie poza cycem, a ja już wymiękam.

No i mam nowinę, wygląda na to, że jestem w ciąży. Test zrobiłam w sobotę, ale prawdę mówiąc jest to dla mnie ciągle abstrakcja niesamowita i jestem zaskoczona, bo akurat teraz się nie spodziewałam :). Ciesze się i obawiam, nie wiem które uczucie przeważa. Dziś powtórzyłam test. To jest ciąża zaledwie kilkudniowa - tak wynika z moich obliczeń. Umówię się do lekarza za jakieś 2 tygodnie, ale na razie jakoś to do mnie zupełnie nie dociera :)

hej dziewczynki,

Ja dziś wykończona jestem, bo ala w nocy jęczała jak dzika, już naprawdę kończyła mi się cierpliwość.. Uff.. Byłam z nią rano u lekarki, gardło ciągle czerwone zapisała jakiś antywirusowy Neosine i polecała Lipoman jako przeciwzapalny.
Potem poszłyśmy na chwilę do arkadii na bitą śmietanę, chciałam żeby zjadła cokolwiek bo od 3 dni nic nie właściwie poza cycem, a ja już wymiękam.

No i mam nowinę, wygląda na to, że jestem w ciąży. Test zrobiłam w sobotę, ale prawdę mówiąc jest to dla mnie ciągle abstrakcja niesamowita i jestem zaskoczona, bo akurat teraz się nie spodziewałam :). Ciesze się i obawiam, nie wiem które uczucie przeważa. Dziś powtórzyłam test. To jest ciąża zaledwie kilkudniowa - tak wynika z moich obliczeń. Umówię się do lekarza za jakieś 2 tygodnie, ale na razie jakoś to do mnie zupełnie nie dociera :)

jesli sie potwierdzi to również GRATULUJE!!!
i, podobnie jak Gosia, prosze o magiczne fluidki, kazda ilosc jest mocno wskazana :-)

Agrafka no co Ty????
Szok:-) Ale fajowo! GRATULACJE!!!!!!! No i zdrówka dla Alusi. Wróżę rychłe pożegnanie z cyckiem, bo mleko matki w ciąży zmienia smak i przygotowuje się dla noworodka, więc w większości przypadków starszaki same się odstawiają:tak:

Ana zdrowia!

Gosiu czekam aż jedną mi mama wynajdzie, jak tą przeczytam to kupię kolejną.

hehehe Agrafka GRATULUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pamietam ze pisalas ze sex i ciąza to narazie nie dla Ciebie :) a ja wtedy nie czułam sie taka samotna w tej kwestii :) U mnie się zmieniło i widzę ze u Ciebie kochana tez szalejecie :) Jeszcze raz gratulacje!!!!!!!!

hehehe Agrafka GRATULUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pamietam ze pisalas ze sex i ciąza to narazie nie dla Ciebie :) a ja wtedy nie czułam sie taka samotna w tej kwestii :) U mnie się zmieniło i widzę ze u Ciebie kochana tez szalejecie :) Jeszcze raz gratulacje!!!!!!!!

hehe, szaleństwem bym tego nie nazwała, co najwyżej "pożyciem małżeńskim" :))))))))))))))
M się cieszy, chociaż jak na złość dla niego wypada dokładnie na Euro2012 :D:D:D

Obecnie poza niedowierzaniem ejstem w fazie przerażenia, bo Alicja jest wredotą, wykopuje mnie z łóżka i mówi "ić mamo". Co do mleka - liczę szczerze na to, ze stanie sie dla niej ohydne, bo już nie wyrabiam :)

reklama
Agrafka a kiedy powinnaś dostać @?
Kacper też ostatnio jest nie do wytrzymania.Dzisiaj mnie ugryzł w udo i to tylko dlatego że zabrałam mu szklany dzbanek. Ugryzł z całej siły.
Wszystko mu nie pasuje,wszystko musi być tak jak on chce....o nie,nie pozwolę na to.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry