reklama

Listopad 2009

Agrafka a kiedy powinnaś dostać @?
Kacper też ostatnio jest nie do wytrzymania.Dzisiaj mnie ugryzł w udo i to tylko dlatego że zabrałam mu szklany dzbanek. Ugryzł z całej siły.
Wszystko mu nie pasuje,wszystko musi być tak jak on chce....o nie,nie pozwolę na to.

gosiulek bardzo trudno stwierdzić bo ja miałam dopiero 2 okresy 30.06 i 18.08. Zakłądając że mam teraz "nibycykl" 1,5 miesięczny :) to powinnam dostać jakoś około 30.09.

reklama
Mnie wczoraj Oli spychał z lozka jak zasypialismy, nie moglam spac ani z bolu ani w nogach...było "sio mamusiu" nie mogl zasnąc i się wiercił i darł. Dalam ibum i zasnął.

ja wlasnie dostalam szału bo pojechalam po zupki dla małego, w ogole mi nie chce jesc wiec kupilam mu dwie do wyboru, dzieciak nie jadł niz od 8, przyjeżdzam a On pokazuje ze je mentosa.babcia mu dala!!!!!!! Myslalalam ze jej wyrwę serce! tak zaluje ze pokazalam dziecku co to mentos.....niewiele je slodyczy ale jak to zasmakowal to tylko tego sie domaga!

To moja Asia dzięki swojemu tacie chrzestnemu spróbowała pierwszy raz w życiu Coca-coli i Tik-taków:szok: Na szczęście wszystko okazało się "be, be":-D Ale myślałam że zatłukę brata!!!

Julka wie że z cudami musi się chować, np. lizakami czy żelkami, a młoda jakoś nie znając smaku aż tak się nie garnie, a nawet jeśli to wszystko okazuje się "be". . Batoników za bardzo nie lubi, a w pewnym momencie była faza na chipsy, ale ja po prostu przestałam kupować i przeszło. Wczoraj kupiłam i całe opakowanie wciągnęłam z Julią, Asia jednego tylko polizała i "be";-) Nawet nutella przegrywa z surówkami, pasztetem czy wędlinką.
A za to domowe ciasta wciąga w kosmicznych ilościach.

Witajcie u nas ok, Jasiek zdrowy. A ja po 7-dniowym tygodniu pracy wymiękam. Umawiam się do ginki bo od kilku dni mam jakieś krwawienie dziwne, a poza tym kończy mi się recepta i sama nie wiem czy brać następną.

DZIUNKA przykro mi bardzo. Sama nie wiem co napisać.

AGRAFKA KOCHANA GRATULACJĘ !!! ALUTKA SPUŚĆI Z TONU teraz te nasze łobuzy mają taki okres.

Wiecie tyle naszych mam juz zaciązyło ze zastanawiam sie ktora nastepna :)
jezeli chodzi o mnie to ja chyba byłabym ostatnia z listopadowych mam, ktora zaszlaby w ciążę niespodziewanie, bo u mnie wpadka chyba byłaby niemozliwa ja taka kontrolowana jestem ;p a kiedy się sama zdecyduję??? pewnie nie prędko!

Pozdrawiam Wam wraz z moimi sledziami w oleju:tak:nie myslałam , że bede miec takie zachcianki..

AGRAFKA GRATULACJE;-)Termin pewnie na czerwiec?
Gosiulek ja czytam "Jak mówić żeby dzieci nas słuchały ...." i naprawdę warto polecam

Ula a może jednak? takie maleństwo co?;-)
pathanka w weekendy tez pracujesz?

Witajcie,

haha martolinka narobilas mi własnie smaka na śledzie:-D i nawet mam jej w domu :)
Kurcze strasznie dużo poronień u Was, rzeczywiscie:-( przykre.

Agrafka Gratulacje:tak: ale fajnie, też jestem ciekawa, która następna ;)

A Kuba dzisiaj obudzil sie z kaszlem i gorączką:-( gorączki na razie już nie ma ale kaszle Go bardzo:( az go wymiotuje od tego kaszlu, a jaka maruda, szkoda gadać:/ Teraz Go polożylam spać. Zobaczymy co będzie dalej

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry