reklama

Listopad 2009

reklama
Dzięki...nie jest tak źle, myślałam że będzie gorzej...a najgorsze jest to że muszę siedzieć w pracy, bo dziewczyny jadą na egzamin, a szefowej nie ma i nie mogłam wziąć wolnego. Rano tam byłam tylko na godzinę.

dzień dobry gwiazdeczki :-)

Dziunka przykre wieści :-( trzymaj się ...
( a ja się ostatnio pomyliłam i to dziś jest rocznica śmierci mojej mamy i to też był piatek....)

Kilolku ja się Tobie nie dziwię że Ty sie stresujesz dyrekcją w szkole.Mówiłaś że teraz to już na pewno nie masz tam powrotu.To albo się z nimi ugadaj że pracujesz do tego i tego dnia i jakoś załagodzisz sprawę tak że bedziesz do pracy przychodzić na luzie a nie że spotkasz się z wrednymi spojrzeniami.Chociaz to pewnie nie uniknione.

A jak sytuacja Cię przerasta to idz na zwolnienie,wyślij pocztą i tyle.Tylko że kurde ty masz tą klasę i lepiej to jakoś załatwić chyba..zastępstwo itp.

Ale na razie czekamy na wieści od lekarza :-)

ja jestem ostatnio zryta jak koń.D wraca ja zaraz wychodzę ale to od razu bo jego szef mnie podwozi na przystanek wiec nie mam nawet chwili zeby pogadac.wracam jest 23 ide spac o 1 prawie.miedzyczasie Igi cmoka cycka 100 razy wtsaje jak Zombi i znowu dzień...dobra już nie narzekam :-/

Agrafka Gratulacje :-)

Dziunka,wspolczuje :((

Dziewczyny,moze Wy mi cos doradzicie.kupilam sobie guam.juz kiedys mialam,bylam bardzo zadowolona.wtedy mialam taki zolty,do calego ciala,a teraz kupilam guam dren do nog I posladkow,bo tamtego nie bylo w zestawie. I po drugim uzyciu dostalam takiego uczulenia,ze masakra. Cala nic sie drapalam,a Rano jak wstalam,to cale nogi czerwone I grudkowate,jakbym w pokrzywy wpadla. Ostatni raz uzylam dwa dni temu,adopiero dzis wyszlo. Na 200% od tego,bo dokladnie tam,gdzie smarowalam. Co moge zrobic,zeby zeszlo,bo strasznie swedzi!!!!

Hej dziewczynki:-)

Właśnie wyszła ode mnie teściowa..więc mogłam w końcu odpalić neta..;-) Maleństwo w brzuszku szaleje na całego, jak się nie usadowię, to mnie dźga i kopie - ale niech szaleje, juz niedługo i będę za tym tęsknić.

Dziunka - wyrazy współczucia dla Ciebie i Rodziny..
[*]
[*]
[*]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry