reklama

Listopad 2009

reklama
Cze
od rana coś robimy.. że teście wyjechali po 14, jeszcze skorzystałam i szafę przejrzałam. Teściowej chyba przekazałyśmy grypę żołądkową... :((
Ula - niezła godzina buszowania po internecie...
Mama - pracowitą masz sobotę.
Martolinka - jak Antonio pływa już prawie od urodzenia to co Ty chcesz :-D:-D toż to prawdziwa ryba w wodzie :tak:
Madziek - cudo synek.;-)
Dziunka - trzymajcie się, myślę o Was, dla Twojej teściowej
[*]
Lecę na obiad, w końcu coś trzeba zjeść... robiliśmy tort z okazji wyjazdu teściów, by im podziękować i dość był pożywny:-D

Martolinka brawa dla Antka super!!!!
Paweł to musi dwa razy przemysleć zanim podejmie jakąś decyzję, więc nad samodzielnym pływaniem jeszcze się zastanawia;-)
ANAWAWKA to daliście tesciowej prezent, dobrze że osłodziliście jej tą grypę tortem :P

Mój mały symulanty po inhalacjach stracił kaszel (sporadycznie kaszle, jak się zmęczy) i chyba już jest zdrowy :happy2:

Żyjecie????????????

Mój mąż śpi, Paweł go uspał :rofl2:, pilnuje tego swojego tato, teraz mu chrapie nad uchem.
Dzisiaj robil przy domu i jest padnięty, a jutro idzie na 5/6 godzin do roboty-tym razem do knajpy :baffled:. Aj te chłopy, cały tydzien za kierownicą, w sobote roboty od groma w domu, a w niedziele jeszcze idzie pomoc koledze,, ja oszaleje z nim kiedyś!!!!

Dziunka pogrzeb we wtorek to jeszcze trochę, przeciągneło się przez niedziele :(, chodzicie na różaniec? jak twój to znosi?

Kilolku zapomniałam Ci napisać że jestem z Ciebie dumna. Dobrze że w pracy już wiedzą, kiedy lekarz?

Agrafka jak u Ciebie?

w czwartek. Rodzinie też dzisiaj powiedzielismy. Zbiorowo i dobrze, bo jedna ciotka i moja babcia się bardzo cieszyły i paplały, nie musielismy zwracac uwagi na kwaśne miny reszty, zwłaszcza mojej mamy (jakby co najmniej musiała nas utrzymywać) ale przynajmniej nie smiala komentowac przy ludziach, zwłaszcza, ze obok siedziała prababcia, która podskakiwała i biła brawo :D powiedziała tylko z kwasną miną, ze ona tak czuła choc najgorsza minę to miała niestety ciocia co sie Michałkiem opiekuje, bo teraz zarobek straci, ale ja jej nie obiecywałamn całego roku tylko kilka miesiecy.
To moja rodzina, jutro musimy rodzinę A. ząlatwić, przyjdą do A. na imieniny.
Strasznie mi sie nie chce na jutro tych imienin szykować.

Żyjemy, żyhemy, ale co to za jakość życia;-)
Etna - narzekam na teściową, ale to dobra kobita, więc nie chciałabym jej do końca załatwić;-), grypa żołądkowa nie jest tym co powinna dostać w prezencie. Mam nadzieję, że Wy od jutra wszyscy zdrowi i nowonarodzeni będziecie.
Kikolek - to macie już 3/4 ludzi powiadomione - obie prace, jedną rodzinę... a że szykować Ci się nie chce, nie dziwię się..
Dziś Gonia przeszła samą siebie , tak nam dała w kość, że szok,,, Hanka cierpiała dalej na brzuch.
W ramach odstresowania pijemy z mężem grzańca.:-D

Witam,

martolinka graulacje dla Antka:tak: zdolny chłopczyk:-)

etna super, ze kaszel przeszedł, u nas niestety jeszcze nie:-(

kilolek no to masz już za sobą swoją rodzinę;-)
fajnie, że niektorzy się cieszyli:tak:

maxwell nic ciekawego nie kupili hehe:-D
chociaż od syna dostałam róże :) chyba już imieninowe ;))

a my mielismy dzisiaj gości, Kuba wyszalał się z koleżanką:)
Oczywiście spał jak przyszli (normalne:-D) ale potem nadrabiał:tak:

Hey kobitki! Ja witam się dopiero teraz bo cały dzień zajęty. Byliśmy z Konradkiem u pradziadka a teraz mamusia miała imprezke z sąsiadkami :))) Mój J był jedynym facetem, on i 4 baby :))) dał jednak rade, polewał grzecznie :)))) Coś Wam miałam napisać ale już zapomniałam więc napisze do Was rano jak będę wypoczęta hehe... Buziole dla Was :))) Dziuneczka dla Ciebie szczególne i mooooocne uściski...

Aza ja cie podziwiam, Ty to masz zdrowie:-) (zazdrosc :zawstydzona/y:)

Moje dziecko samo sie inhaluje :szok: i mam mu nie przeszkadzac w trzymaniu

Witam niedzielnie, będę Was dzisiaj przynudzać bo zostajemy dzisiaj sami z POawłem i te
sciami. Za oknem 5 stopni, mam nadzieje ze sie poprawi to zaliczymy spacer. Wczoraj zasnal mi w wozku i potem spal ponad 3 godz w łózeczku

,

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry