reklama

Listopad 2009

Hey babolki! Konrad dzis rano 37,5 więc Zoo nam odpadło. Ja miałam iść do lekarz ana 10 ale odwołałam bo nie chciało mi się z łóżka zwlec hehe...

Etna oj a ja już powoli mysle o powrocie do pracy bo świra już dostaje...

Martolinka ja tez nie trawie Nataszy hehe...

Agrafka powodzenia u lekarza :)))

reklama
Hej mamuśki;-)
Ja mega niewyspana -położyłam się spać koło 24.00 (TzG, potem serial Układ warszawski)..a potem wstawałam co 1,5-2 godziny na siku..Marysia zrobiła pobudkę o 7.00, jak S. wyszedł do pracy i już zapomnij o spaniu..
A jeszcze w nocy polowałam na komara..strasznie mnie wkurzał bzykaniem..
Anawawka - niezła przygoda z kotem..ja chyba tez bym dostała zawału!!:tak:
Uleńka - super, że poszłaś i się rozerwałaś..aż Ci zazdroszczę tego kursu!!:-)
Kilolek- czyli już wszyscy wiedzą w rodzinie?
Agrafka - trzymam &&&& za wizytę!!Ja dopiero w przyszły poniedziałek i już się nie mogę doczekać..
Martolinka, Aza - ja też nie cierpię "Nataszki", a teraz ją "muszę" oglądać dodatkowo w TzG:wściekła/y::-(
Aza- zdrówka dla Konradka!!

Hej hej a ja sie o dziwo wyspałam bo młody wstał o 8 :D
On teraz duzo wcina jedzonka wiec zjadł kolacje z tatą a potem mleczka mało bo 180 ml. O 23 zaczął sie przebudzać wiec zrobiłam mu 240 ml az kwiczał ze chce jeszcze ale go ugłaskałam i o dziwo zasnął. potem obudził sie o 4 rano i wypił 270 ml no i spał do rana. Potem przed 9 zjadł 2 frankfuterki i sporą krome chleba i aktualnie pusty talerz a młody woła mnie co chwile do lodówki ze chce kiełbaskę ;/ No masakra jakaś z tym jego jedzeniem :D
poza tym młody rosnie i w łózku coraz ciasniej, musze intensywnie myslec nad przeniesieniem go do siebie ;/ Tylko ze skubaniec nie chce ;/ A tak ogólnie to pogoda taka jak u was..... szaro buro i ponuro + pieruńsko zimno. Nie wiem czy mam isc na spacer bo ten kurier ma niby dziś przyjechac i tak siedzimy uwięzieni. A okolo południa młody pojdzie spac wiec chyba zalicze popołudniowe wyjście bo obydwoje w tym domu oszalejemy jak sie nie przewietrzymy

Standardowo dla chorowitków zdrówka no i z wypiekami czekam na wieści od agrafki i martolinki no i od kilolka - jak juz dojdą na te USG :D

Hej laski, ja Was czytam w komórce, ale nie mogę odpisywać, bo nie mogę się zalogować. Nie mam pojecia dlaczego bo raz mogłam, a teraz już nie :-/

Julia jest chora na maksa, chyba pierwszy raz w życiu :szok: migdał jak balon, gorączkuje (moja Julia nie gorączkująca!!!) 2 razy w nocy ją przebieraliśmy i zmienialiśmy pościel, no jest nie do życia. Antybiotyku na razie nie dostała, bo może uda się to zwalczyć bez, kupiłam junior neo-angin i lipomal. Zobaczymy...

Po Asi katarze nie ma widu ani słychu więc poszła do żłobka.

Lecę robić ciacha, bigos i sałatkę. Masakra.

Hej
u mnie kolejny dzien leje :( wczoraj kupilam ponczo na allegro i mam nadzieje ze szybko przyjdzie bo nie mam co na siebie wlozyc w zadna kurtke sie nie dopne a mojego wszystko za duze znowu.
Duzo zdrowka dla chorowitkow

U nas niby ma byc pozniej 18 st,ale raczej w to nie wierze.na razie wieje,szaro I przed chwila kropilo. Dodatkowo sie zdolowalam rano stajac na wadze :( od dzisiaj koniec z dojadaniem po moim dziecku. I musze w koncu zaczac diete. Nie mam nadwagi ale spodnie coraz ciasniejsze I bardzo zle sie z tym czuje :( chcialabym 5kg ale bede sie cieszyc nawet z 3kg.

Mam dla malej kozaczki r.24 I ocieplane sniegowce 25. Teraz nosi 23, ale wiadomo,ze rajstopy plus skarpety I bedzie akurat. Zastanawiam sie czy te sniegowce wystarcza czy dokupic jeszcze jedne kozaczku,bo potem bedzie drozej I mniejszy wybor. Ile wy macie par?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry