reklama

Listopad 2009

reklama
Agrafka - czasami nie czuje się ciąży a jest ;-), trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę, może już coś zobaczysz. Pzy naszych ruchliwcach lepiej nie czuć ciąży.
AZA - oby temperatura zwiastowała zębiska, a nie chorobę.
Mama - ano rosną te nasze maluchy ;-). A były jeszcze niedawno takie nieporadne.:-D
Dziunka - zdrowia dla Julki, powodzenia w kuchni, ale Ci się wszystko zbiegło ... sił życzę.
Maxwell - już niedługo przestaniesz latać do kibelka, a bdziesz oglądać małą istotkę.;-)
BanAna - my mamy 3 pary, 2 po Hance 22 i 23 - kozaczki, zobaczymy czy się wstrzelimy w rozmiar i śniegowce.
Mnie jakaś filozoficzna aura ogarnęła, obudziłam się po 4 , poszłam do dziewczyn, by na nie popatrzeć... zaczęłam się zastanawiać jak przekazać im moją siłę... ojj ciężko będzie..

hej hej witam Was leniwie z lozeczka ;D

Oli wstał o 7, pokrzatalam sie, zjadlam sniadanie, Oli prawie nic nie dziubnął oprocz butli ok 7. Bawilismy się zaczął byc jęczący wiec go uspilam :) Troszkę moze za wczesnie bo mi krocej pospi ok 2h ale ja juz mialam ochotę sie polozyc. W dodatku im wczesniej wstanie tym wczesniej polozy mi sie spac i moze ja z mezem spędzę wieczór bo tak to od jakiegos tygodnia codziennie zasypiam z małym ok 21 ;/

Mama jak piszesz o tym ile Marcel je az zazdroszczę!!!! Oli był głodny wczoraj a tylko wcinał malutkie paroweczki albo kiełbaski a i tak po zgryzieniu wypluwał ;/ Dzis to w ogole mało zjadł II sniadania ;/ nawet jogurtu nie chciał, byc moze mu nie smakował , ech.......Oli prawie cały wrzesien katarzył wiec mniej jadł, jestem pewna ze mi zleciał z wagi, dla ciekawosci muszę go zważyc ale ten gołąbek ze 12 kg waży tyle co w sierpniu po wakacjach pewnie ;/

Mykam oglądac gotowe na wszystko nowy sezon :) Kocham ten film!!!!

A co do wyjscia - tak mi sie spodobało ze w week znowu chyba chce, moze do kina skoczymy :) i na zakupki rzecz jasna!!

Aza , DZiunka zdrowia dla Waszych dzieci:tak:

Maxweel do rozwiązania już coraz bliżej a ja czekam na pierwsze ruchy:tak:
Mama podziwiam apetyt Marcela, ale widać ma takie potrzeby skoro wcina za dwóch:tak:
Anawawka toć Twoje babki mają siły , a w zasadzie energii za połowę dzieci z BB razem wziętych!!!

Anawawka, Ty lepiej nie myśl tyle, bo zostaniesz myśliwym, hihi..;-) A poważnie, podpisuję się pod tym, co napisała Martolinka - nie jedno z dzieci BB nie mogłoby stanąć przy Twoich "bliźniaczkach"!!!:-)
Uleńka, to na co się wybieracie w weekend do kina?:-)
Martolinka, już niedługo i pewnie poczujesz:-)

Ja wcinam goracy rosolek, pawel zasnal o 12,20 troche mi bleczal bo uswiadamiam go ze jutro ide do pracy. Znikam jutro z domu przed 10 i wracam przed 18, juz dzisiaj mnie pilnuje i nie spuszcza z oka, dlatego bal sie zasnąć a oczy jak chinczyk

Z pracy juz odebralam dzisiaj 4 telefony pierwszy o 7.25 więc chyba pora już tam wracać :)))) / :(((((

Kobitki .. mi chodzi o siłę taką psychiczną, a nie fizyczną;-) jak wychować wrażliwca, który ma być silny psychicznie a jednocześnie mieć dobre serce dla innych?? Ot moje pytania od poniedziałku... chyba aura mnie tak nastraja. Poza tym wczorajsza reakcja Hanki na fakt powrotu do przedszkola i reakcja Goni na żłobek. Poza tym zapewne to też odstresowanie od wizyty ;-)

cześć laseczki!!!!

czytam was na bieżąco ale pisać nie mam w zasadzie o czym u nas jakoś leci... chociaż już mam serdecznie dośc wychowawczego i do pracy bym z chęcią wróciła... (pewnie jak wrócę to będę narzekać no ale cóż...)

GRATULUJĘ NOWYM CIĘŻARNYM MAMUSIOM I ZA PRZYSZŁE 3MAM &&&&

zdrówka dla Wszystkich maluszków bo aura coś nie sprzyja za bardzo

i takie malutkie pytanie u nas zimno brrrr czy zakładacie już kozaczki??

aga4444 no u nas chłodno.........jakieś 10 stopni tylko dzis mamy. Ale kozaczków jeszcze nie zakładam bo mamy jesienne takie troszke wyzsze do kostki i ciut grubsze no i jak przychodzimy z dworu to czuje ze mały ma ciepłe nóżki wiec wystarczają.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry