Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Znalazł na trawniku pod siatką 200 zł![]()

pola ja przed ciążą z Kubą to non stop spałam do 11-12 (pod warunkiem że nie pracowałam) ,koleżanki się ze mnie śmiały jak się umawiałam na kawe "rano" czyli w południemartolinka no wstyd się przyznać ale o 8 ciężki mi czasami wstać
czasami jak mąż wróci wczas rano z pracy to bierze Kubę a ja śpię nawet i do 10, 11ale to rzadko się zdarza:-)

,teraz też jak tylko Kuba się da to śpimy do 9 ;-)Gosiulek a może jakby siedział na przednim siedzeniu byłoby mu lepiej??Powodzenia.A daleko jedziecie? Strasznie zazdroszczę wszystkim których dzieci mogą jeżdzić...Ja też wybrałabym się z tymi jego źrenicami do kontroli a weź tu jedz jak zaraz będzie rzygał.
super prezent , też bym chciała czasem coś znaleźć hehehAaaaaaaaaaaaaaaaaa zapomniałam Wam powiedziec o najważniejszym. Marcel dostał juz jeden prezent na urodzinki. Ale nie wiemy od kogoZnalazł na trawniku pod siatką 200 zł
![]()
:-)powodzenia w ten ostatni dzieńhej
ja dziś ostatni dzień do MS ..nie chcę mi sie okropnie...Igi śpi..lece nadrobic troszkę forum

ale chyba się wezmę za mufinki bo chłopaków wygoniłam do babci to coś zrobię na spokojnie :-) (na siedząco)
.Etna , ze Antonina? nieee;-)
.....
Gosia ale z przodu może mu być lepiejAniu boję się go tam posadzić bo ja zacznie wymiotować to ja musze od razu reagować
,może warto by spróbować a jak nie wyjdzie to będziesz musiała dalej kombinować , poszukaj na necie są specjalne opaski na ręce na chorobe lokomocyjną ;-)