reklama

Listopad 2009

Cze
u mnie piękne słonko, piękny wschód słońca dziś zaliczyłam ;-)
Ja też ostatnio nie wiem co oznacza słowo "sex" , poza tym mam @. :zawstydzona/y:
Spać poszłam po 23, nocą jeszcze akcja z kaszlem Hanki i jej sikaniem, a pobudka po 5, więc witaj zombie...:zawstydzona/y:

reklama
wow dziunka :szok::-DA bedzie nam dziękował;-)

Antek dziś jak zawsze biegał za gołebiami czym zdenerwował pewnego starszego pana, który stwierdził , ze bezmyslnie pozwalam mu się znęcać nad tymi biednymi stworzeniami.

Dziunka ja ogólnie ptactwa nie lubie , ale jakby młody robił im krzywdę to zareaguję na pewno. W takiej sytuacji jednak przemilczałam , bo starszym ludziom wydaje się , że mają embargo na złote rady

Martolinka - współczuję spotkania z nawiedzeńcem.... moja matka twierdzi, że gołębie to najgorsze zło ... gruźlica przez nie rozpowszechniana b.trudno się leczy.. poza tym przenoszą inne okropne choroby :wściekła/y: ehh

Ok, niedługo zaczynam weekend i na 16:10 idziemy do lekarza z kobitkami, by zobaczyć czy są wyleczone.

Witamy u nas wszystko po staremu praca, dom i dzis mam pierwszego jegomościa na korepetycje, w sumie dziś to omówienie z mamą czego oczekuja ode mnie zapewne, żebym zrobiła z panicza prymusa, no zobaczymy. Jaśko spi ja ogarniam chałupkę, gotuję obiad i wszystko na raz robie.

W ciąży też miałam wielka ochotę, ale i niestety całkowity zakaz, dopiero w 38tyg. lekarka pozwoliła, skorzystaliśmy, ale musiałam męża długo przekonywać.

Jeśli chodzi o gołębie to zaraz musze im dać jeść. Ale historie pasji mojego męża znacie.

MARTOLINKA co do opinii tego pana to lepiej, że przemilczałaś.

DZIUNKA o 22 to poźno my wczoraj połozylismy sie o 20.40 i jakby nam ktoś wtyczke wyłaczył od razu spanie.

pathanka ja mam dwóch braci bliżniaków gimnazjalistów wziąć za tydzień pod opiekę;-) jak zobaczyłam ich zeszyty to zgroza mnie ogarneła wiec zycze Ci powodzenia;-)

reklama
Witam się i ja.
O 3 to ja się przebudziłam :zawstydzona/y:, polegliśmy z mężem przy usypianiu Pawła i musialam wziąść prysznic i się ogarnąc to do was zerknelam.

Jeśli chodzi o seks powiem takk: jak mam kiedy i skim to korzystam :-D

Dobrze że już piątek, zakupy zrobione, mąż w domu - odpoczywamy!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry