reklama

Listopad 2009

MARTOLINKA oj mój as nielepszy pismo takie, że w ogóle nie mogłam go rozszyfrować. Ortografia to jego kula u nogi, no zobaczymy jaki będzie z niego pojety uczeń, ponoć zasady zna :rofl2:

reklama
ale cisza , pewnie wszystkie seks uprawiają :-D:-D:-D

:-D:-D:-D:-D:-D
No ja akurat wróciłam od mojego dziecka :tak: Znaczy sie troche wczesniej ale allegro przyciągnęło moją uwagę ;p Młody pierwszy raz od roku znów dzisiaj i na drzemkę i teraz na noc zasnął w łózeczku [ciekawe na jak długo]. Mam nadzieje ze nauczy sie znów spać sam bo ciasno już w 3 w łózku. Jeden minus tego półki co to fakt ze musze leżeć z nim w łózeczku dopóki nie zaśnie. A potem znów przeciskać się przez ten mały otwór............jeśli o otworach mowa :-D:-D Mam nadzieje ze jakos to pojdzie, W południe godzine sie tam obijaliśmy bo młody nie był przekonany do tego miejsca. Ale jak zasnął to na przeszło 3 godz. Wieczorem poszło błyskawicznie......Jak sie juz przyzwyczai to bedziemy dalej kombinować zebym nie musiała tam wchodzic :rofl2:

mama to musi świetnie wyglądać :tak::-D:-D:-D ,chciałbym to zobaczyć hehehe
my długo siedzieliśmy po prostu z Kubą w pokoju , tzn ja albo D na fotelu a Kuba w łóżeczku i dopóki nie zasnął nie było szans na wyjście z pokoju ,może u was by coś podobnego zadziałało ??

no mam nadzieje ze tak za niedługo bedzie. Póki co uczepia mi sie za szyje i każe mi sie połozyc no i co ja zrobie :-p:rofl2: Wole juz sie przeciskac skoro sie mieszcze - gorzej jakby nie :-D Pare sekund gimnastyki ale nagroda jeszcze lepsza. Ooooo i mam motywacje do dalszej diety :-D:-D Pare dni sie moze przyzwyczai to potem zmienimy nawyki zasypiana - w koncu to facet a nie niemowlak - jak sam mówi o sobie. Kurde pusto mi jakos bez tego rozrabiaki........

Przy usypianiu moich ja padłam i dopiero teraz zwlekłam odwłok... co innego mi w głowie;-) niż z sex..
Martwię się ciszą u kikolka...
Mama - nieźle to musi wyglądać.;-)
Ania - moja dziś miała też fazę na śpiewanie, a w dodatku jeszcze mi kazała..:-D:-D "Mama spiewaj"...
Idę do kuchni, bo mam na coś słodkiego ochotę...

Etna a jaj dziś sama sączę szampana bo mąż w pracy a mi się jakoś tak zachciało tego trunku...

Anawawka masz racje, dawno Kilolka ni widu, ni słychu...

AniaSm mój miał dziś dzień walki na poduszki, lejemy się, że hej... :)))?))

reklama
hej dziewczynki

Ja juz od dobrego msc zasypiam z Olim podczas usypiania :-( ok 20-21. I tak mi zal straconego wieczoru przed tv albo z męzem :-(
wczoraj polozylam sie z malym w miare wczesnie i oczy mialam caly czas otwarte kirdy maly zasypiał, ale ktos mi je zamknął i usnęłam :-D wczesniej kazalam sie mezowi obudzic i zrobic pyszne kanapeczki dla mnie. Mąż budził ale i tak powiedział ze pewnie zobaczymy sie rano dopiero....zmuszalam sie do wstania ale nic z tego.

Moi się golą w lazience, Oli dzis wstał o 6......zawsze o 7 lub po 8. Ja juz rozpaliłam w piecu, mąz pozmywał, ja ogarniam mieszkanie. I znowu tak wszystko od początku. Sprzątania konca nie widac, sprzata sie non stop a jak spojrzec to bałagan na 102!

U mnie dzis zapowiada sie soneczny dzien wiec mam nadzieje przed drzemeczką pospacerować po miescie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry