Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ale cisza , pewnie wszystkie seks uprawiają![]()

Znaczy sie troche wczesniej ale allegro przyciągnęło moją uwagę ;p Młody pierwszy raz od roku znów dzisiaj i na drzemkę i teraz na noc zasnął w łózeczku [ciekawe na jak długo]. Mam nadzieje ze nauczy sie znów spać sam bo ciasno już w 3 w łózku. Jeden minus tego półki co to fakt ze musze leżeć z nim w łózeczku dopóki nie zaśnie. A potem znów przeciskać się przez ten mały otwór............jeśli o otworach mowa 
Mam nadzieje ze jakos to pojdzie, W południe godzine sie tam obijaliśmy bo młody nie był przekonany do tego miejsca. Ale jak zasnął to na przeszło 3 godz. Wieczorem poszło błyskawicznie......Jak sie juz przyzwyczai to bedziemy dalej kombinować zebym nie musiała tam wchodzic 

Wole juz sie przeciskac skoro sie mieszcze - gorzej jakby nie
Pare sekund gimnastyki ale nagroda jeszcze lepsza. Ooooo i mam motywacje do dalszej diety 
Pare dni sie moze przyzwyczai to potem zmienimy nawyki zasypiana - w koncu to facet a nie niemowlak - jak sam mówi o sobie. Kurde pusto mi jakos bez tego rozrabiaki........

, ale ktoś tu ma poczucie humoru
"Mama spiewaj"...
wczesniej kazalam sie mezowi obudzic i zrobic pyszne kanapeczki dla mnie. Mąż budził ale i tak powiedział ze pewnie zobaczymy sie rano dopiero....zmuszalam sie do wstania ale nic z tego.