martolinka
Mama i nie tylko :-)
Witajcie,
banana podsypywałam mase na tort zwykła maka i tak sie kleiła i wyszło do du..;-)na szczescie goscie nie marudzili. Antek dziś potwierdził teorię , ze niezależnie kiedy sie go położy to i tak wstanie o 7...zasnął po 22 a 7.10 już był na nogach
Maxweel i jak rosół nie wygnał małej? co za uparciuszek malutki;-)
Dziunka zaczęłaś maraton urodzinowy?;-)
Aza powodzenia w pisaniu!!!
banana podsypywałam mase na tort zwykła maka i tak sie kleiła i wyszło do du..;-)na szczescie goscie nie marudzili. Antek dziś potwierdził teorię , ze niezależnie kiedy sie go położy to i tak wstanie o 7...zasnął po 22 a 7.10 już był na nogach
Maxweel i jak rosół nie wygnał małej? co za uparciuszek malutki;-)
Dziunka zaczęłaś maraton urodzinowy?;-)
Aza powodzenia w pisaniu!!!
) na to Pawel: wyciąga rękę (udaje ze sprawdza godzinę) kiwa głową i mówi że: NIE i wzrusza ramionami dalej rysując. Myślałam że ze śmiechu padniemy co za madrala nam rośnie
Ale bynajmniej Marcelek podjada bo obiadu dzisiaj tylko pare łyzek polizał. Dobrze ze chociaz solidne sniadanie zjadł

19 listopada była "Biała sobota" w Clinice - Medyce w Gdyni. Darmowe konsultacje specjalistów dziecięcych: pediatry, laryngologa, ortopedy ( w tym usg bioderek), dermatologa, usg jamy brzusznej.
a ja oczywiście plakat zobaczyłam dziś. Ale widzę na fb że w październiku też mieli taką akcję, więc może w grudniu zrobią. Ech.