reklama

Listopad 2009

Ostatnia edycja:
reklama
Dziunka ,czy wypłacane jest l4 i jak wyglada macierzyńskie,czy też jest płatne?

Zaraz doczytam resztę a z tego co wyczytałam to ja daję omega med 159,czyste DHA.Lekarze zalecają wszystkim dzieciom.

Agrafka mi się wydaje że to normalne.Kurde dzisiaj Kacper rzucił Tomkiem,metalową lokomotywą w tv.Wkurzyliśmy się z S. Klapsa aż mu dał...Zawsze jak coś jest nie po jego myśli rzuca.Już mam dosyć tego rzucania.Tłumaczę,ale nic.Przychodzi i przeprasza,chce mnie rozweselić aż do następnego razu. Też się rzuca,kładzie na podłodze ale szybciutko mu przechodzi...

A moje dziecko znowu chyba nie będzie spało.Jak spi w dzień to i noc spokojna.Jak nie śpi w dzień to w nocy ciągle się budzi.Dzisiaj przed 8 go pocałowałam i się obudził.Pocałowałam bo chyba płakała przez sen.Nie było łez ale taki szloch...

Hej Dziewczyny ;-)

ale jestem zła:wściekła/y::wściekła/y:
No kuźwa jeszcze chyba nie było pobytu w Polsce, żeby Kuba nie miał biegunki albo nie wymiotował:wściekła/y:
No jak byl malutki to się nic mu nie dzialo a teraz...masakra!! Chcę już wracać do domu!! Wszystko mnie wkurza, szkoda gadać, humor mam po prostu zaje....:-(
Noc nieprzespana bo przeciez zmieniałam tylko pampersy, mama chciała mi pomóc ale o 5 wstawała do pracy więc jej odpuściłam, teraz Młody spi, zobacze co będzie dalej ale mam serdecznie dość:-( beczeć mi się chce:(

sorry, że tylko o sobie ale nie mam siły, żeby nadrabić:zawstydzona/y:

Maxwell trzymam kciuki Kochana:tak:

kilolek ja już sama nie wiem co:( albo po prostu dziwny zbieg okoliczności i zawsze ma jakieś zatrucie jak jesteśmy w Polsce albo rzeczywiście coś konkretnego:-( strasznie mnie to wkurza bo ja juz się denerwuje co bedzie do wtorku bo przecież sama z Nim wracam i się stresuję:-( ach, dostał jakieś lekarstwo, mama pracuje w szpitalu i wczoraj przywiozła. Pije od wczoraj tylko herbatke, dzisiaj skusił się na rosołek z ryżem, mam serdecznie dość:-(:-( a mi to się samej chce wyniotować z tego wszystkiego

reklama
Cleo - jak widzę za szybka jesteś ;-), więc stąd babka mnie płaci - oczywiście to mój czarny żart... czytałaś pw?
Kikolek - moja pani pediatra też poleca tran ;-), choć mówi, że teraz wg badań to ten gosiulkowy dha jest polecany. Owocowy jest niby od 3 lat, a my dajemy zwykły nie smakowy i moje na niego lecą jak na najlepszy smakołyk, a mi się niedobrze robi od samego zapachu :crazy:
Polaa - przyprawy, woda i inne dodatki mogą szkodzić Twojemu synkowi. Znam ten ból, a i okres gryp żołądkowo-jelitowych teraz.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry