reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Listopad 2009

Uff poleżałam z dzieckiem bo jakas senność mnie zmogła ;-) Teraz młody wcina gołąbka, kąpiel i spadówka do łóżka bo dzisiaj mało pospał to wczesniej idzie. No i dobrze bo jakaś słaba dzisiaj jestem ;)) Pewnie mój organizm tęskni za słodkim ale sie nie ugne :-p

reklama
Kuba właśnie mnie pyta "mamo co to jest maniak komputerowy?" ja mówię " to taki ktoś co ciągle siedzi przed komputerem" a on "to tak jak ty mamo" :szok::szok::szok: eeeee chyba muszę się nad tym powaznie zastanowić.... :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

ależ mogłabym tele że to twój przepis :-) + 3 łyżki kakao hihi to na biszkopt, a krem niestety był z torebki dr oetkera czekoladowo-pomarańczowy. DO tego warstwa marmlady pomarańczowej.

gosiulek ja na luzie

kiloku a mogłabyś dokładnie mi to opisać i pokazać ten krem??:zawstydzona/y:

Nawiedziłam dziś ginekologa ;-) widziałam piekny wyraźny 2,5-milimetrowy.... pęcherzyk ;-) hahaha
tzn ciąża jest potwierdzona, a za 2 tyg 16 sty mam isc i bedziemy szukac serduszka ;-)
milego wieczoru! :-)

super :-):-)

Hey kobitki! Na wstępie życzę wszystkiego naj w nowym roku!!!! Ja tylko na sekunde bo za 15 minet lecę do pracy. Dziś pierwszy, ciekawe jak będzie... Zdam jutro szerszą relację :)))

no i jak pierwszy dzień w pracy po długiej przerwie??

też mi się podoba. Pamiętam, ze jak byłam mala to chciałam dac córce na imię Apolonia

o ślicznie Zuzanna Apolonia:tak:

martolinka - niestety waga nie kłamie. Jak sie odpowiednio czlowiek ubierze to moze tego tak nie widac ale jest jest. Spódnice moge sobie naciągnąć do ud, więc........ chuda byłam. Teraz nie. A jak pomysle ze wtedy wiecznie uważałam sie za grubą, wiecznie chciałam sie odchudzac to mi sie smiac chce ;] Moze brzuszka nigdy idealnie płaskiego nie miałam nawet przy 46 kg ale reszta była szczupła. Teraz to mam wiekszy brzuch od Agrafki :zawstydzona/y::-( Po co mam sie z tym męczyc skoro mnie tak to gnębi i wkurza. Wziąć sie do roboty raz a porzadnie.......

kochana ja ważę 46kg przy 164 i dobrze się czuję więc 3mam za Ciebie kciuki &&

co do brzucha etc etc dziewczyny polecam

8 minut dziennie na miesnie brzucha - YouTube

i cała reszta na resztę partii ciała REWELACJA!!!!:tak:

49 moim zdaniem to za mało..

edit.Babeczki jaki Wy macie internet? Ja mam w netii ale chcemy zmienić...

ja mam z netii z ruterem bezprzewodowym na 2 komputery i jest ok

Depresje (moze ciążową) to chyba ja mam:zawstydzona/y:
Zanim wczoraj zasnęłam to przebeczałam dwie godziny, dzisiaj oczy mam piękne:-( Jeju mam już dość powoli:(

polaa na pewno hormony biedulko przejdzie zobaczysz

No to ma Asia szczęście...Znam dziewczynę która ma autystyczne dziecko i jest terapeutką. Jest pierwszą przeciwniczką szczepień.I absolutnie nie można gdy dziecko ma choćby katar.
I włąśnie z nią skontaktowałam teraz moją koleżankę.

hmmm z tymi szczepionkami to różnie dużo o tym było przed narodzinami naszych dzieci, ja szczepię

Gosiu bo widzisz Kasia miała urodzić w wigilię ale mała za chiny ludowe nie chciała wyjść no i czekamy bo się ma moja synowa urodzić ;-)

Dziewczyny dajcie linka...

cleo super że w pracy ok:tak:

Dziewczynyb ale wy produkujecie matko z dzieckiem... nadrobić was to wyzwanie

u nas dzisiaj pięknie wiosennie ale teraz halny chyba wieje więc pewnie jakaś zmiana pogody będzie

Kuba właśnie mnie pyta "mamo co to jest maniak komputerowy?" ja mówię " to taki ktoś co ciągle siedzi przed komputerem" a on "to tak jak ty mamo" :szok::szok::szok: eeeee chyba muszę się nad tym powaznie zastanowić.... :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Nie ma to jak usłyszeć prawdę od swojego dziecka;-) na pocieszenie - nie wiem gdzie tam buszujesz po necie ale na bb nie ma Cię znowu aż tak dużo.... przynajmniej u nas na wątku;-)

Kurcze, mam stres:zawstydzona/y: Mój A idzie dziś na nieciekawe spotkanie załatwić pewną sprawę, a ja z kolei mam dziś klientowi coś wytłumaczyć bo on wywnioskował wczoraj że sama nie byłam pewna tego co mówię i zadzwonił poskarżyć się szefowej:szok: potem jak sobie przemyślałam to faktycznie nasza rozmowa tak wyglądała, bo raz zadzwonił i się pytał, ja mu powiedziałam, a jak zadzwonił drugi raz to nie dość że go dobrze nie słyszałam bo było głośno w biurze to jeszcze zgłupiałam i wolałam potwierdzić moją wersję u koleżanek. I to już mu się nie spodobało:eek: alfą i omegą nie jestem, warto chyba się upewnić niż strzelać w ciemno:eek: No i szefowa stwierdziła że źle przeprowadzona rozmowa z klientem. Kurcze, pracuję tam blisko 7 lat i jeszcze mi się to nie zdarzyło:wściekła/y: I teraz bardzo się denerwuję:zawstydzona/y:

Cze
Kikolek - no cóż .. dzieci słyną z mówienia prawdy prosto w oczy, ale ... nie wydaje mi się, że jesteś uzależniona od bb ;-)
Dziunka - jeden klient na 7 lat, który ma do Ciebie anse , to super wynik!!! Nie stresuj się, wg mnie nie masz czym.

Jestem dziś śpiąca na maxa, choć jak na mnie sporo spałam, wiatr u nas gwizdał jak w starym zamczysku w pokoju dziewczyn. Nawet w naszym było słychać.. Znikam wypić kawę i dalej robić.;-)

reklama
Do góry