reklama
gosiulek73
mama K&K&A
Oglądacie Sekrety Mądrej Niani? Ja od wczoraj...;-)
A dzisiaj w nocy nie było oby pełni księżyca czy coś takiego, bo u nas też noc koszmarna. Julek o 2 wylądował u nas w łóżku, o 5 obudził się z krzykiem a właściwie wrzaskiem, zapalił sobie światło u szukał czegoś na poduszce, ciągle wrzeszcząc, domyślam się że jakieś robale mu się śniły i ubzdurały potem na tej poduszce. Do rana nie dał zgasić światła i już nie spał tylko jęczał. Ja w nocy obudziłam się z mega bólem głowy, szyi, i każdej części ciała, bólem gardła, zatkanym nosem i wymiotami. Rano Ł odstawił Zuzię na wycieczkę i zajmował się Julkiem a ja spałam prawie nieprzytomna. Zaraz idzie do pracy, nie wiem jak ja ogarnę to towrzystwo nie wychylając głowy z łóżka.
agrafka80
Fanka BB :)
ja dzisiaj mocno spałam, ale Ala budziła się z płaczem "moja mama, moja"
gosiulek73
mama K&K&A
Pathanka o 13 chyba się zaczyna...i chyba codziennie.
martolinka
Mama i nie tylko :-)
Witajcie,
zawsze zastanawiałam sie jak moja mam "po oczach " dzieci była w stanie stwierdzić , że zbliża sie choroba. Poczekałam parę lat i teraz ja nabyłam takiej umiejętności. Już wczoraj Antoniusz wyglądał niewyraźnie. W nocy chwyciła go gorączka i kaszel. Noc była ciężka. Z klubiku i kina nici- siedzimy w domku.
Gorączkę zbijamy nurofenem , do tego lipomal i tantum verde. Zobaczymy jak dalej i najwyzej pójdziemy do przychodni
Młody już się słaniał na nogach , położyliśmy go i ... zaczęli wiercić. Wkurzyłam się bo to już 3 dzień jak on nie moze spać a dziś do tego chory
remont remontem ale jak to ma trwać 4 tygodnie to musimy jakoś współpracować. Panowie wyłączyli sprzęt na pół godziny , mały zasnął a teraz już nic go nie budzi
M pojechał do castoramy. Chce ocenić , czy nie opłaca mu się samemu szafę zbudować (a robił to nie raz), czy lepiej kupić. Zobaczymy
zawsze zastanawiałam sie jak moja mam "po oczach " dzieci była w stanie stwierdzić , że zbliża sie choroba. Poczekałam parę lat i teraz ja nabyłam takiej umiejętności. Już wczoraj Antoniusz wyglądał niewyraźnie. W nocy chwyciła go gorączka i kaszel. Noc była ciężka. Z klubiku i kina nici- siedzimy w domku.
Gorączkę zbijamy nurofenem , do tego lipomal i tantum verde. Zobaczymy jak dalej i najwyzej pójdziemy do przychodni

Młody już się słaniał na nogach , położyliśmy go i ... zaczęli wiercić. Wkurzyłam się bo to już 3 dzień jak on nie moze spać a dziś do tego chory

M pojechał do castoramy. Chce ocenić , czy nie opłaca mu się samemu szafę zbudować (a robił to nie raz), czy lepiej kupić. Zobaczymy

Hej,
widze, ze nie tylko moje dziecko nie spalo dzisiaj w nocy
Obudzil sie o 2 z placzem, ze Pan mu puka do okna, ze duzy pan, pewnie cos mu sie snilo ale tak sie bal, ze chcial, zebym z Nim zostala w jego lozku
Wzielam Go do siebie, pospal godzine i z powrotem chce do swojego pokoju wiec poszlismy, ja wrocilam do siebie, nie minela godzina, a tu znowu placz, ze Pan Go bije
Z powrotem do sypialni i zasnal ale obudzil sie i 7 i do 8 sie wiercil Biedaczek:-( Teraz spi
martolinka zdrowka dla Antka
widze, ze nie tylko moje dziecko nie spalo dzisiaj w nocy

Obudzil sie o 2 z placzem, ze Pan mu puka do okna, ze duzy pan, pewnie cos mu sie snilo ale tak sie bal, ze chcial, zebym z Nim zostala w jego lozku

Z powrotem do sypialni i zasnal ale obudzil sie i 7 i do 8 sie wiercil Biedaczek:-( Teraz spi

martolinka zdrowka dla Antka

reklama
gosiulek73
mama K&K&A
Marta zdrówka dla synka