reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2009

Uff co za ciężki dzień..
Antek zasypia już . Mam nadzieję , że jutro poczuje się lepiej.

Wstawiłam kalafiorową na jutro i robię jabłka w cieście francuskim. Muszę sobie nastrój poprawić!!:tak:

Kilolek Ty nie chudnij babo!!

reklama
alez zupełnie nie próbowałam. Jak poprzednie 2 tygodnie miałam nie przytyć i jadlam sałatki i owoce to przytyłam 3 kilo a jak w tym tygodniu jałam mnóstwo kanapek z serkiem topionym i pasta z łososia (mega kaloryczne) i sporo słodyczy to schudłam 200g :baffled: ja w tym logiki nie widzę

od kilku dni zbiera sie cos napisac i wiecznie jak skoncze nadrabiac to ktos/cos mi przerywa

kilolku, to swietnie. czyli jedz,to na co masz ochote i bedzie ok :-)
ja wlasnie zaczelam sie odchudzac, od piatku. ograniczam kalorie i weglowodany i juz brzuch jest bardziej plaski. niewiem, ile schudlam, bo nie mialam odwagi zwazyc sie przed,ale po wczorajszym wazeniu bylo tyle,co 3 mies temu,a na pewno przytylam, bo byly urodziny amelki, moje i swieta i kupa ciasta itd., wiec sie ciesze :-), chcialabym jeszcze max 6 kilo, ale to naprawde max :-)

dziunka, powodzenia z przeprowadzka.

ana, od czarnego bzu ja swedzi brzuszek? ?

nie pamietam,co jeszcze mialam napisac, jak zwykle

ależ się wpieniłam. Czekamy na księdza - chłopaki maja zakaz wycigania zabawek, problemy z jedzneiem bo stół nasyzkowany, bajek nie wolno, ne wiadomo szykowac kapiel czy nie... dzwone do sąsiadki cyz czegos nie wie a ona zdziwiona, bo ksiądz był 2 godziny temu!!! jakoś mu nie po drodze widac bylo a babcia co mieszka pod nami nawet nie raczyła nas poinformować grrr

kilolek dziewczyno wiem co czujesz i ta bezsilność:crazy:. Policz do dziesięciu.
Jagoda w szpitalu też chudła co oni tam nie wyprawiali żeby ją utuczy. W końcu cesarka była przy mniejszej wadze niż przyjęcie do szpitala.
A co ja jej słodyczy przywiozłem!!!

o no widzisz, pewnie jakas zmiana w metaboliźmie.
Ja do grudnia nic nie utylam aż w grudniu w 4 tygodnie nabilam 8kg 9tyle co cała poprzednią ciążę) i zaczęla się nagonka żebym nad tym zapanowała ale ja nie umiałam a jak odpuścilam to proszę w druga strone. Na razie niech będzie jak jest. na peno mi te kilka gram schudnięcia nie zaszkodzi, bo jest mnie trochę

Witajcie

Dzień zleciał nie wiadomo kiedy. Oli wstał z drzemki o 18 wiec chyba pogania do 22/23 ;/ Chłopaki czytają w sypialni a ja piję baileysa drugą lampkę i spadam zaraz rozpalic w piecu na noc.

Zdrówka dla Antka!

reklama
Mówię Wam jaka jestem wkurzona.
Pisałąm Wam rano jaki Kacper jest dzisiaj nieznośny.Po drzemce było to samo,wieczorem też.No i w tym wieczornym płaczu,zaczeło się od mówienia nie syropowi.Nie i już.5min trzymał w buzi pierwszą dawkę i nie chciał połknąć.:wściekła/y:Potem był płacz i płacz przez pół godziny.W między czasie mnie bił.Powiedziałam koniec.Sadzałam go na fotelu i mówiłam żeby się uspokoił,przyniósł mi chusteczkę i wtedy porozmawiamy i tak w kółko,Nagle słyszę dzwonek do drzwi.O tej godzinie nie otwieram nikomu więc nie jestem pewna kto choć po sladach mogę przypuszczać że sąsiadka.Co,przyszła dziecko ratować czy co? Normalnie czuję sie jak wyrodna matka.Jestem zła,przykro mi i nie mogę sobie z tym poradzić.:-(

Do góry