reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2009

reklama
Ula - "Mleczka owsianka" Bobovity + mus owocowy ok 120-150 gram na 150ml kaszki. Inaczej nie zje. Ma w diecie owsiankę co dzień nakazaną ale takiej zwyklej nie chcial wogóle tkną a ta mu od razu zasmakowała.

Goiuslek
a gdzie i kiedy ta nianię dają?

Padnieta jestem tak, ze ledwo was zytam. Mega zagoniony dzień. Rano trochę ogarnęłam i pognalam z chłopakami na górkę. Dzisiaj tylko malutka na jabłuszkach ale za to był i bałwan i wojna sniezkowa. Dawno się tak nie nabiegałam. :-) wracalismy już z histerią niestety - Michał wył, ze chce jeść i spać. Chyba sie z amocno zmęczył. Tylo ich odstawiłam do domu i pognałam do lekarza na komisyjną kontrolę wagi i tu niespodzianka, bo schudłam 200g a naprawde się nie starałam, wręcz przeciwnie :-) wróciłam pociągiem i to był błąd - zdązylam zapomnieć jak w pociągach śmierdzi :baffled: bleeeeee po drodze obładowąłam się zakupami jak wielbłąd, łapy amm o kolan jak orangutan.
Teraz czekamy na księdza, a ja bym najchetniej spac poszła :baffled:

Ostatnio straszliwie mi czasu brakuje. kolczyki lleża odlogiem, szydełko też. Zastanawiam sie co ja z tym czasem robię ze mi tak przez palce przecieka :baffled:

zdrowka dla Antka!

codziennie? (a nie powtarzają jakoś wieczorem?)
Niby tryskam ale i tak mam przy malo, zawsze za malo :-)

A właśnie, pisałam Marta, że mama ma robioną ogromną szafę przez znajomego znajomego;-) i wyszło dużo taniej z robocizną niż wycenili w komandorze. A szafa jest wielka, super wykonana i sama taką bym chciała:tak:

reklama
Do góry