Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
wczoraj tylko jedną oponkę próbowałam. Przez całą kołomyję z dzieciakami nie mieliśmy gdzie i kiedy zjeść na spokojnie pączków
Tak na szybciocha Was ogarniam;-)
poza tym jestem tak znerwicowana, że kilka rzczy już połamałam żeby nie dać w tyłek albo insze części ciała pacholąt... już nie mówiąc o rozwalonych drzwiach od łazienki , bo je po prostu skopałam w ramach odstresowania... kupiłam sobie neopersen i w weekend zażyję żeby zobaczyć jak na mnie działa...
już nie mówiąc o siarczystym jęzorze i potokach słów jakie ze mnie się czasami wylewają.. dużo by o tym pisać... w każdym bądź razie kilka razy w ciągu dnia potrafię mieć podniesione ciśnienie na maxa, a serce staje kołkiem itp. tylko po prostu o tym nie pisuję, bo mi wstyd, że mnie taka cholera ponosi..;-)

..trudno. Nadrobię w niedzielę faworkami. 
Ja moją to bym musiała co pół godziny spamiętać, bo normalnie przechodzi samą siebie..raz aniołeczek do zacałowania, a już za chwilę mały czort
..Wczoraj przesiedziała w swoim pokoju pół dnia za karę, bo pluła mi na podłogę w dużym pokoju
i rzucała zabawkami..
:-(
:-(

Myślałam żeś oazą spokoju;-)
i tak tam są korki na ulicy dzień w dzień, a jak ją otworzą to przez miasto nie przejedziesz
albo nie chce się ich widzieć;-)
..więc zapraszam:-)
albo leżenie na brzuszku