Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

dzięki Ka.. M
jutro jestem umówiona z ginem że jak będzie dalej temp to mam przyjechać do szpitala na oddział bo on ma dyżur i najwyżej poleże w szpitalu, ale zobaczymy. do jutra jeszcze 2 porcje antybiotyku więc może zejdzie to choróbsko
dzięki dziewczynki za wszystkie rady, ale kąpiel pomogła tylko na chwilkę i tak musiałam wziąść paracetamol a okłady robie ale to przynosi jedynie ulgę ale gorączki nie zbija zbyt dobrze. o 12 znów miałam gorączkę, terz jest ok. Nic nie jest tak uciążliwego jak ta gorączka i zastanawianie się czy ona nie zaszkodzi maleństwu.

Hura, hura, hura poczułam dziś nareszcie mojego maluszka :-) , mało poczułam ja nawet widziałam jak mi sie brzuch poruszył 3-krotnie w tym samym miejscu :-). Oczywiście potem przez godzinę wpatrywałam się w to miejsce bo chciałam mężowi pokazać ale maluszek odmówił dalszej współpracy. Od razu jestem spokojniejsza.
W tej euforii poszłam do pokoju, który niedługo zaczniemy szykować dla maleństwa (narazie stoi pusty) i w wyobraźni zaczęłam go meblować jest duże pole do popisu bo pokoik duży a przy tym na poddaszu więc jest trochę skosów i trzeba pokombinować z meblowaniem , ale to sama radość przecież.
Hura, hura, hura poczułam dziś nareszcie mojego maluszka :-) , mało poczułam ja nawet widziałam jak mi sie brzuch poruszył 3-krotnie w tym samym miejscu :-). Oczywiście potem przez godzinę wpatrywałam się w to miejsce bo chciałam mężowi pokazać ale maluszek odmówił dalszej współpracy. Od razu jestem spokojniejsza.
W tej euforii poszłam do pokoju, który niedługo zaczniemy szykować dla maleństwa (narazie stoi pusty) i w wyobraźni zaczęłam go meblować jest duże pole do popisu bo pokoik duży a przy tym na poddaszu więc jest trochę skosów i trzeba pokombinować z meblowaniem , ale to sama radość przecież.