reklama

Listopad 2009

reklama
Cześć mamuśki :))
Ja dzisiaj mam sie już lepiej całą noc przespałam bez gorączki i już minęło 15 godzin od ostaniej tabletki paracetamolu, a w moim przypadku to już duży sukces... chyba obejdzie się bez wizyty w szpitalu i dobrze bo jeszcze mogłabym tam coś złapać.
Natalunia dzięki za troskę.... Nie miałam jeszcze okazji przez tą moją chorobę życzyć wszystkiego wspaniałego w waszym nowym wspólnym życiu, oby zawsze było tak jak w dzień ślubu :)) czekamy na zdjęcia :)))
teraz po takich szaleństwach to musisz odpocząć, może jakaś podróż poślubna :))

niunans... no nareszcie jakies dobre wiadomosci!

ja z kolei 2 noce pod rzad nie spie. wczoraj zasnelam o 5 dzisiaj po 3... i schudlam 4 kilo :crazy: a nie wymiotuje, ani nic. myslalam, ze to moze anemia, ale badania mam "książkowe" jak zwykle.
lekarz mowi, ze czasami tak sie zdarza, ale no nie jest to normalne. i nie ma powodu do niepokoju... ale wez i sie nie denerwuj:wściekła/y:

Masz rację mary_mary, świat jest mały, taki jak Białystok :tak: a co do akceptacji - jest cholernie trudno, ale drzemie w nas niesamowita siła i cierpliwość. Czasami trzeba ją obudzić i będzie lżej. Najlepiej znaleźć sobie jakieś zajęcie na ten czas.

hehe moze jeszcze razem bedziemy bawily sie kiedys tam w dalekiej przyszłosci na weselu kto wie ;) :P

jeszcze nie widzę różnicy ;-) zobaczymy za kilka miesięcy jak to będzie. Ale weselicho było z wielkim hukiem ;-)

super wiadomośc natalunia.... teraz tylko musisz nam foty jakieś podesłać :tak: hiiii..
bo już się nie możemy doczekać żeby Cię zobaczyć w białej sukience:-D

niunians bardzo się cieszę że już jest dobrze.... mam nadieję że dzisiaj też....:-)
i temperatura się już nie pojawi.....

a ja się obudziłam ze strasznymi mdłościami....:confused2: zjadłam śniadanie i nie pomogło.....:-( masakra:-(... czuję się beznadziejnie....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry