reklama

Listopad 2009

ja znow wczoraj spedzilam pol dnia w szpitalu. wyczekalam sie na wyniki badan kalu. dostalam antybiotyk bo byc moze jakies bakterie sie dostaly do organizmu. a na takie goraczki jak tutaj sa to trzeba ze wszystkim uwazac szczegolnie na jedzenie. cale szczescie biegunka juz mi przeszla. a dzisiaj bylam na kroplowce zeby uzupelnic niedobry wody.

Milencia... współczuję... moje zatwardzenie i bezsenność (że nie wspomnę o nerwowości nadmiernej:zawstydzona/y:) to pikuś przy tym co Ty przeżywasz... :sorry:
Głowa do góry!

reklama
A ja się boję jeść malin, bo ciągle słyszę, że w ciąży nie wolno :confused: Podobno we wczesnej ciąży mogą spowodować poronienie, a potem skurcze i poród przedwczesny... Słyszałyście coś na ten temat??
jesuuu... a ja codziennie piję hermatkę z sokiem z malin!!!!

czesc kochana :)
co do tych malin to podobno chodzi o wywar z liści, a owoce mozna jesc z umiarem :)
to w końcu sok czy liście??

Natalunia wszytskiego najlepszego na nowej drodze życia!

Dziewczyny a ja absolutnie nie czuję maluszka i dostaję świra z tego powodu :( tak bardzo się martwię :(

Milencia ja też jestem na antybiotyku więc się nie przejmuj :))) ważne żeby się wyleczyć :))

Ja już chyba mam się dosyć dobrze, bo nie mam gorączki od wczoraj i nawet zaliczyłam 2 razy szybki numerek z moim M :))) Gdyby nie to że ból gardła i wymioty nie pozwalają jeść to chyba byłabym zdrowa, bo katarek też powoli przechodzi :)) Dobrze że do was nie musze mówić tylko mogę pisać, bo mówienie mi bardzo przeszkadza :)) Mój M. ma przez to dobrze bo nie mogę na niego nakrzyczeć nawet jakby coś było nie tak :)) ale w sumie odkąd choruje to jest supcio bo skacze na okrągło koło mnie :))

Natalunia wszytskiego najlepszego na nowej drodze życia!

Dziewczyny a ja absolutnie nie czuję maluszka i dostaję świra z tego powodu :( tak bardzo się martwię :(
Gawit głupolu, nie ma się czym martwić, ja też nie czuje i raczej nie nastawiam się na to że poczuje lada dzień. Niektóre dziewczyny czują w 16 tc inne dopiero w 24tc i to normalne. Wiadomo że jak się czyta o tym co piszą jak czują to też się głaszcze po brzuszku, bo im troszkę zaczynam zazrdościć :))) ale na nas też przyjdzie czas :))

Gawit nie martw się, ja od niedawna je czuję, jest to bardzo delikatne i nie częste, ale powtarza się od czasu do czasu, więc to pewnie dzidzia :)

Któraś w Was pisała o oliwce z Niemiec do miejsc intymnych, którą można krocze przed porodem smarować- jak się nazywa????????????????????????? Może uda mi się ją jakoś zakupić.

Milencia ja też jestem na antybiotyku więc się nie przejmuj :))) ważne żeby się wyleczyć :))

Ja już chyba mam się dosyć dobrze, bo nie mam gorączki od wczoraj i nawet zaliczyłam 2 razy szybki numerek z moim M :))) Gdyby nie to że ból gardła i wymioty nie pozwalają jeść to chyba byłabym zdrowa, bo katarek też powoli przechodzi :)) Dobrze że do was nie musze mówić tylko mogę pisać, bo mówienie mi bardzo przeszkadza :)) Mój M. ma przez to dobrze bo nie mogę na niego nakrzyczeć nawet jakby coś było nie tak :)) ale w sumie odkąd choruje to jest supcio bo skacze na okrągło koło mnie :))

no jak 2 szybkie byly to jestes prawie zdrowa... jak dojdzie d 5 szybkich i 1-2 normalnych to juz w zupelnosci wyzdrowiejesz :-D

reklama
Gawit nie masz się co martwić! Moja kuzynka poczuła pierwsze ruchy dopiero w 24 t.c. Za to teraz małe kopie tak, że mama nie może spać w nocy :-D Rodzi w sierpniu.

A tak swoją drogą, to przeczytałam dzisiaj w jakimś kalendarzu ciąży, że dziewczynki zaczynają kopać wcześniej... ciekawe czy to prawda :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry