reklama

Listopad 2009

reklama
natalunia
Miłość jedyna jest,
Miłość nie zna końca,
Miłość cierpliwa jest,
zawsze ufająca.
Wszystko potrafi znieść,
Wszystko oddać umie,
Życiu nadaje sens,
Każdego zrozumie...
Gratulacje z okazji ślubu!!!!!

Zmykam spać bo jutro ciężki dzień zapowiada się w pracy, a na dodatek mój Ł wypływa na 3 tyg co nie bardzo (jak można się domyśleć) podoba mi się....
No cóż, podobno to czego nie możemy zmienić trzeba zaakceptować... tylko dlaczego to musi być takie trudne...?
Dasz radę ja już drugi miesiąc czekam na mojego marynarza, ale jeszcze pare dni....
Na szczęście tym razem nie zostałam sama, bo pod sercem pływa mój drugi marynarz....
Mam teraz taki dójpak, przyjmujemy Cię do naszego właśnie co założonego klubu;-)...
Całe szczeście że Ci nasi pływacy mieli czasz zrobić co trzeba przed wypłynienciem hihihihihi

gawit tylko głowa do góry i Ty się doczekasz, jeszcze Ci dadzą popalić te kopniaki zobaczysz.

Ja miałam dzisiaj noc z przebojami, wstawałam często, śniły mi się głupoty, o 3 zachciało mi się coś więcej niż siku, a przed piątą to wymiotowałam i jestem dzisiaj taka do tyłu cały dzień. Nie wiem co to było, ale na szczęscie już mi chyba przechodzi.

Dasz radę ja już drugi miesiąc czekam na mojego marynarza, ale jeszcze pare dni....
Na szczęście tym razem nie zostałam sama, bo pod sercem pływa mój drugi marynarz....
Mam teraz taki dójpak, przyjmujemy Cię do naszego właśnie co założonego klubu;-)...
Całe szczeście że Ci nasi pływacy mieli czasz zrobić co trzeba przed wypłynienciem hihihihihi .
HAhahha - dzięki ogromne - za przyjęcie do klubu... A kartę członkowską dostanę?? ;-);-);-)
Jejku, mówisz że już 2'gi miesiąc czekasz? - podziwiam.
Wydawało mi się że z czasem przyzwyczaję się do tych wyjazdów, a tu zamiast coraz łatwiej to coraz trudniej...

Natalunia ogromne gratulacje z okazji ślubu, Wszystkiego najlepszego,co tylko sobie wymarzysz i baw się tak dobrze jak na weselu jak najczęściej!!! Buziak!!!

Natalka ogromne gratulacje i wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia.

jesuuu... a ja codziennie piję hermatkę z sokiem z malin!!!!

to w końcu sok czy liście??

Z tego co pamiętam, to przed pierwszym porodem położna mi doradziła picie herbatek z naparu z liści z malin, co miało przyśpieszyc poród, choc i tak urodziłam po terminie :-p A sok chyba nie szkodzi, też go codziennie piję.

Jutro idę na wizytę, już się nie mogę doczekac. Ostatnio miewam bóle jak przy okresie i niepokoi mnie to, choc nie są ani regularne, ani nie trwają zbyt długo, jednak prawie codziennie to czuję. /koniecznie muszę o to spytac. A we środę idę na 4D, może poznam płec :)

Gawit głupolu, nie ma się czym martwić, ja też nie czuje i raczej nie nastawiam się na to że poczuje lada dzień. Niektóre dziewczyny czują w 16 tc inne dopiero w 24tc i to normalne. Wiadomo że jak się czyta o tym co piszą jak czują to też się głaszcze po brzuszku, bo im troszkę zaczynam zazrdościć :))) ale na nas też przyjdzie czas :))

gawit ja w pierwszej ciąży czułam ruchy dopiero w 20 tc więc nie masz się czym martwić napewno niedługo maluszek odezwie się:tak:

Gawit nie masz się co martwić! Moja kuzynka poczuła pierwsze ruchy dopiero w 24 t.c. Za to teraz małe kopie tak, że mama nie może spać w nocy :-D Rodzi w sierpniu.

Ja też nie czuję narazie ruchów dziecka i trochę mnie to wkurza, ale widzę, że nie jestem sama :-)

uf dziewczyny jak się cieszę, że jest to forum i Wy! pocieszyłyście mnie i bardzo dziękuję!

A i zastanawiam się na usg 3d. kurczę nie wiem czy iść na nie, czy sobie odpuścić ? z jednej strony chciałabym, z drugiej nie mam pojecia co robić?

reklama
HAhahha - dzięki ogromne - za przyjęcie do klubu... A kartę członkowską dostanę?? ;-);-);-)
Jejku, mówisz że już 2'gi miesiąc czekasz? - podziwiam.
Wydawało mi się że z czasem przyzwyczaję się do tych wyjazdów, a tu zamiast coraz łatwiej to coraz trudniej...
Kartę masz jak w banku...
Z tym coraz trudniej, to niestety w ciąży i u mnie się sprawdza. To czas kiedy potrzebujemy oparcia, hormony ale nie będę nas dołować bo nie my pierwsze i nie ostatnie. Najważniejsze że te nasze chłopy są myślami z nami i tęsknią tam daleko bardziej niż my tu z bliski, rodziną i kruszynką pod sercem.
A i zastanawiam się na usg 3d. kurczę nie wiem czy iść na nie, czy sobie odpuścić ? z jednej strony chciałabym, z drugiej nie mam pojecia co robić?
Ja tam się nie zastanawiam i idziemy na 3d, najbardziej zależy mi na filmiku na pamiątkę dla naszego dzieciątka. Ja chciałabym mieć coś takiego w swoim albumie. Decyzja należy do Ciebie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry