R
rouż
Gość
Natalunia! Wszystkiego dobrego z okazji Ślubu!!! Duuuzo Miłości!!!
A u mnie zaczal sie dzis piaty miesiac!!! Hura!!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
!!!
A co do częstotliwości ruchów, to może być różnie, bo zmienia się położenie macicy i np przez kilka dni możesz w ogóle nie czuć dzidziusia 

A ja w ogole nie mysle o przytulankach:-(Nie mam ochoty i nie chodzi o stres. Jakby mnie moj M nie potrafil zmotywowac, to chyba bym zapomniala jak to sie robiA ja niby dziewczyny teoretycznie nie mam przeciwwskazań do bzykanka , ale jest to dla mnie tak stresujące, że tylko myślę przez cały czas czy to maleństwu nie zaszkodzi i żadna to przyjemność:-(. Także od początku ciąży tylko 2 razy... A teraz to już nie chcę, bo się stresuję więcej niż to warte![]()
. Kicha! Martwi mnie to. W pierwszej ciazy mialam ciagle ochote na serduszkowanie, a teraz odwrotnie...Chyba jestem nienormalna...
Mni po porodzie tak dlugo bolalo, ze minelo kilka miesiecy zanim zblizylismy sie na 100% z M:-( Kurcze, on cierpial, ja cierpialam:-(. Mam nadzieje, ze tym razem bedzie lepiejEch, nie ma się co martwić nadrobimy po porodzie! ;-)
bo mozna w depresje wpasc;-)