reklama

Listopad 2009

A ja się boję jeść malin, bo ciągle słyszę, że w ciąży nie wolno :confused: Podobno we wczesnej ciąży mogą spowodować poronienie, a potem skurcze i poród przedwczesny... Słyszałyście coś na ten temat??
a ja jem w sumie wszystko malinowe....bo truskawkowego ine lubię.,...:eek:
o owocach nic nie słyszałam tylko o liściach więc się nie przejmuję...

dziewczyny i bardzo wam zazdroszczę tych mocniejszych kopniaczków....
ja póki co czuję je ale ich nie widzę ... już nie powiem że miałabym coś pokazać mojemu D....
nie wiem ... może już niedługo dzidzia zacznie dawać się we znaki....:tak:
bo tak mi czasem smutno że mam maleństwo ale nie chce jeszcze poopać.....:-(

reklama
Natalka gratulacje!!! Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia :)
Czekamy na fotki :)
Wiem jakie to uczucie jak dzidzia się rusza w brzuszku :) Wiec ciesze się razem z pozostałymi z tych sygnałów od maleństwa :)
od 9 czerwca raz na jakiś czas czuję delikatne muśnięcia, tak jakby bąbelki w brzuszku, ale to nie wzdęcia czy coś w tym stylu, na pewno nie, to jest maleństwo! :)
A nawet czasem mam uczucie jakby prąd mi poszedł od środka :) He śmiałam się, że to przez moją pracę, bo pracuję w zakładzie energetycznym- może tam rośnie mały elektryk lub elektryczka ;)
Miłego dnia dziewczynki, dużo optymizmu i spokoju!!!!!! :)
p/s te bóle jak na miesiączkę to od wiązadeł macicy, które teraz nam się rozciągają- któraś z Was pisała o tym, mnie tez tak pobolewa, Kasia mi tak opisałam i parę koleżanek potwierdziło, więc nie ma powodu do obaw:)

anadri ja mam tewn suwaczek już kilka dni ale i tak pokazuje mi źle...
nawet 1trymestr mam napisany od 2 marca a powinien być od 16 lutego...
i idzie mi tydzień w tył.....
nie wiem co jest grane :dry: ale co tam.... niech już będzie....

ja znow wczoraj spedzilam pol dnia w szpitalu. wyczekalam sie na wyniki badan kalu. dostalam antybiotyk bo byc moze jakies bakterie sie dostaly do organizmu. a na takie goraczki jak tutaj sa to trzeba ze wszystkim uwazac szczegolnie na jedzenie. cale szczescie biegunka juz mi przeszla. a dzisiaj bylam na kroplowce zeby uzupelnic niedobry wody.

Natalunia gratulacje! Fajnie ze sie dobrze bawilas. ;-)

reklama
Niunians wiedzialam ze lepiej sie poczujesz dzis :) Ciesze sie bardzo :*

Milenciu takze ciesze sie ze juz lepiej sie czujesz i nie latasz co chwilke do kibelka :*

Ka..M mam nadzieje ze szybciutko przejda Ci te mdlosci :)

3majcie sie cieplutko dziewczynki a ja mykam nad jeziorko bo sliczna pogoda u nas znowu (o dziwo..)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry