reklama

Listopad 2009

dzięki dziewczynki za wszystkie rady, ale kąpiel pomogła tylko na chwilkę i tak musiałam wziąść paracetamol a okłady robie ale to przynosi jedynie ulgę ale gorączki nie zbija zbyt dobrze. o 12 znów miałam gorączkę, terz jest ok. Nic nie jest tak uciążliwego jak ta gorączka i zastanawianie się czy ona nie zaszkodzi maleństwu.

reklama
dzięki dziewczynki za wszystkie rady, ale kąpiel pomogła tylko na chwilkę i tak musiałam wziąść paracetamol a okłady robie ale to przynosi jedynie ulgę ale gorączki nie zbija zbyt dobrze. o 12 znów miałam gorączkę, terz jest ok. Nic nie jest tak uciążliwego jak ta gorączka i zastanawianie się czy ona nie zaszkodzi maleństwu.
biedna:-( może idź albo zadzwoń do gina i Ci coś na to poradzi....?!

ja też miałam przez jakiś czas gorączki ale tylko co rano a później mijały....
mam nadzieję że i tobie przejdzie.....:tak:
co ja gadam wogóle....:-p przejdzie Ci napewwno i dzidzi nic nie będzie...
urodzi się zdrowa i już.... :-D
a Ty odpoczywaj i pij tylko herbatkę z cytrynką albo miodkiem i te okłady....:tak:
będzie dobzre.....

dzięki Ka.. M
jutro jestem umówiona z ginem że jak będzie dalej temp to mam przyjechać do szpitala na oddział bo on ma dyżur i najwyżej poleże w szpitalu, ale zobaczymy. do jutra jeszcze 2 porcje antybiotyku więc może zejdzie to choróbsko

mój dzionek udany...i jak narazie z uśmmiechem;-)
na spacerze złapał mnie "ciepły loetni deszcz " :-p no i cała przempojkłam a jak wróciłam do doamu a tu słoneczko zaświeciło ... a zaraz po obiadku jadę z misiem na zakupki:-)

więc życzę i wam udanego popołudnia kochane....
buźki.....

Probowalam znalezc strone, gdzie pisalyscie jakie mozna "albumy" kupic czy ksiazki, gdzie mozna swoje spostrzezenia juz z okresu ciazy wpisaywac i potem, gdy maluszek sie urodzi.
Wiecie o co mi chodzi?? Chciałabym pojechac do galerii i kupic, tylko nie bardzow iem czego szukac...

jednak nie pojechaliśmy na działkę! pogoda taka, że psa by z domu nie wygnał, a co dopiero jechać na wieś, gdzie ptaki zawracają, bo to koniec świata :) no i siedzimy w domu i się nudzimy jak mopsy :(

a my dzisiaj mamy w anglii sliczna pogode upal prawie :-) powinno byc odwrotnie co nie?
mnie dzisiejsza wycieczka do corby i zakupy tam zmeczyly niemilosiernie narobilam sobie odciskow i marudzilam okropnie ze mnie moj facet wsadzil do auta i zawiozl do domu a mielismy jeszcze pozwiedzac i polazic:sorry:
za to teraz zrobilam mu slodki deserek malinowy:happy:

A ja się boję jeść malin, bo ciągle słyszę, że w ciąży nie wolno :confused: Podobno we wczesnej ciąży mogą spowodować poronienie, a potem skurcze i poród przedwczesny... Słyszałyście coś na ten temat??

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry