Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochane, nie wiedziałam, że przypływ energii na weselu będzie tak wielki ! Bawiłam się do końca, dzisiaj po 3 godzianch snu, byłam już na poprawinach, teraz zakończyłam poprawiny dla znajomych w mieszkaniu... Energii i siły tyle, że szok! Ja u Was?
to fajnieu mnie maluszek najwiecej daje we znaki jak klade sie spac prowadze samochod badz siedze przy kompie
![]()
a wiecie jaki swiat malyw srode bylam na weselu i bawilam sie z moja rodzinka mniedzy innymi z bratem ciotecznym ktory w piatek (czyli wczoraj) szedl ze swoja dziewczyna na wesele do NATALKI !!
hehehhe ale ten swiat malutki
pozdraawiam
bo nasza pani mloda nie odzywa sie cos![]()
Na weselu było świetnie! Wybawiłam się, wyskakałam i dzisiaj jeszcze z rodziną i znajomymi posiedziałam. miałam niesamowity przyplyw energii 

gratulacje dla swiezo upieczonej zonki!!!U nas ok. Dzisiaj poprawiny za poprawinami... Ale na szczęście mój mąż śpi, ja mam chwilę, żeby zajrzeć do WasNa weselu było świetnie! Wybawiłam się, wyskakałam i dzisiaj jeszcze z rodziną i znajomymi posiedziałam. miałam niesamowity przyplyw energii
:-)