Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja lubie porzadek, ale bez przesady. poprostu po pojawieniu sie tomka przewartosciowalam niektore rzeczy. najwiekszą werwę do sprzatania mam jak tomi spi, tj w poludnie albo po 21. ale bez przesady ;-) czesto wlasnie w poludnie ogarniam kuchnie - zmywam wieksze garnki, jakies drewniane deski itp(reszta ląduje w zmywarce), raz na pare dni, moze nawet raz na tydzien szoruje dokladnie plyte gazowa. chyba, ze mam migrene albo jest niskie cisnienie i padam z sennosci to w poludnie jak on spi ja padam na polgodzinna drzemke ;-) ale to juz coraz rzadziej. a potem po poludniu odkurzam cale mieszkanie - ale tez nie co dzien. i jak tom usnie o tej 21 to lecę wszystko na mopie - mam gole podlogi, tylko u tomka jest wykladzina. wc i lazienke myje raz na 2-3 dni, chociaz wcale nie twierdze ze mam tam brudno. jedyne co dostaje "szału" to lustra i ciemnobrązowe meble - widac na nich kazdy pyłek, ale to 5 minut i wytarte.Pola, ojej ale miałaś nerwy - dobrze, że już wiadomo co i jak. Będziesz miała szansę się dziś pooszczędzać ?
Na mnie blady strach pada jak myślę że coś się może wydażyć bo jesteśmy tu tylko we dwójkę. jest szwagierka ale ona pracuje na końcu miasta miasta więc przyjazd do nas zajmie jej godzinę, no ale to zawsze coś...
Tak sobie myślę, ze tydzień przed terminem poproszę ją żeby uprzedziła w pracy, ż może być nagły alarm, a jak nie urodzę w terminie to poproszę, żeby moja mama przyjechała, żebym była spokojniejsza.
Czekam dziś na łóżko dla Ali, musze posprzątać trochę jej pokój, posegreować zabawki, uff..
A poza tym dziewczyny - mam pytanie.
Jak ogarniacie codzienne sprzątanie ? bo mnie to dobija. Codziennie w kuchni wieczorem jest taki syf że słabo się robi. Mamy jasną podłogę więc cała w plamach, okruchach, kulkach z mleka. Kuchenka do mycia. Blaty brudne. Do tego wszędzie jakieś ali drobiazgi - np. różne zabawki (mała kuchenka, misio, kubek() stoją pod szafką ze zlewem bo tam "mają karę" - nie wiem skąd to miejsce wymyśliła :-)
Lubię sprzątać ale nie codziennie, kuchnia , łazienka, podłogi - aaaa!!!!!

ja kocham swoje dziecko nad życie ale czasem poprostu nie mam sił i krzyknę ,oczywiście że potem żałuje.nikt nie jest ideałem
teraz jestem dodatkowo przed @ i mnie dobija wszystko dosłownie wszystko
Przeż nie napisałem że Ty miałaś agresje tylko, że w USA taką sytuację jak Twoja tak zinterpretowano.
Przeż nie napisałem że Ty miałaś agresje tylko, że w USA taką sytuację jak Twoja tak zinterpretowano.
![]()

oj nieważne no już...bo się zaraz zrobię naprawde agresywna

o matkooo Igi porysował scianę ..ueciakm