E
etna36
Gość
napisalam 20 minut temu ale nie ma na razie odpowiedzi. W sumie nie wiem czy dostała. Roaming mam włączony wiec powinno dojsc. Może AniaSm tez spróbuj. A moze jest zmęczona i poszla spac
Pola tak szybko nie chodzi spac

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
napisalam 20 minut temu ale nie ma na razie odpowiedzi. W sumie nie wiem czy dostała. Roaming mam włączony wiec powinno dojsc. Może AniaSm tez spróbuj. A moze jest zmęczona i poszla spac

ale dzisiaj się le czula. Szkoda, ze BanAny nie ma, ona by sie najszybciej z nią skontaktowała, przynajmniej mialybysmy pewnosc że doszło.Pola tak szybko nie chodzi spac![]()
a o czym sobie tak pogadalyscie?to poczekajmy jeszcze chwilkę i jak się nie odezwie to ja też napisze
u mnie dzisiaj też fatalny dzień więc może to jakiś biomet nie korzystny , miałam bardzo "miłą" rozmowe z panią w ambasadzie i po prostu krew mnie zalewa![]()

Dziewczyny nie martwmy się na zapas, mam nadzieję ze wszystko ok jednak - przekażmy poli pozytywne fluidy !!