reklama

Listopad 2009

czesc
udalo mi sie z lozka zwlec, coraz lepiej. Nie wiecie skad sie moga brac skoki tetna?
Moje dzieci jakies dzisiaj klapniete na maxa, leza w lózku :szok: ale bez goraczki. Wczoraj A. byl z Kuba u lekarza i ponoc zdrowieje, ja tam nie widze, wrecz przeciwnie ale niech bedzie
A. oswiadczyl lekarzowi, ze ich zmuszam do zakupow butowo-kurtkowych w ten weekend i czy moze mi na to pozwolic? hehe chyba liczyl ze lekarz kaze nam siedziec w domu i mu sie upiecze ale co to to nie, nie udalo mu sie tym razem :-) jjutro musze sie jakos zwlec i przejsc prez gehenne kupowania butow tym moim malym potworkom, wiec pewnie nie zajrze do wieczora, bo to u nas jak sport ekstremalny, jesczez w podwojnym wydaniu. Mam zamiar kupic im juz wsystko - polbuty, kalosze, trampki, kurtki zeby wiecej nie musiec chlopow na zakupy zabierac.

reklama
hej

niby 7 stopni i kurde nie wiem jak ubrać Igiego.Mądry D wczoraj mnie zle zrozumiał i Igi poszedł na dwór bez szalika...świetnie i chrumka teraz.ale czapke znalazłam wiosenna to zaloże kurtke chyba zimową i jedna bluza bo już nie wiem...kurde :-/jak ubieracie??
my wlasnie wrocilismy ze spaceru. tom mial kurtke zimowa, a pod nia body bez rekawow i bluze, dzinsy i cienkie rajstopki, buty wiosenne. czapke mu ubralam nie za gruba, ale z wiazaniem, bez rekawiczek i szyjka obwiazana bandama, szalik jednak juz za gruby. niby bylo cieplo, ale jak bylismy w sloncu. w cieniu bylo niezbyt przyjemnie. chyba byl dobrze ubrany, nie zapocil sie,a i nie zmarzl, wiec jestem zadowolona ;-)

zaryzykowałam.ubrałam długie body,polarka i kurtka wiosenna na polarze,czapka wiosenna jakąś znalazłam jutro lecimy kupić nową ładniejszą;-)na dworze super.czasem jak zawieje to tak chłodno ale w słoneczku bomba!!!! Igi szalał na całego,zjezdzalnia i górka do biegania hitem dziś.padnięty tak samo jak ja...a ja dziś jadę kupić sobie jakieś buty ...hihi a już myślaąłm że kasy nie bedzie a tu starczy...yupi

udało mi się upichcić dziś łazanki , Antek szalał 2 godziny na dworze . W końcu ja mam dobry nastrój a on też po tym pobycie w domu..

Dziunkowa Asia chora teraz niestety..

Cleo koniecznie pochwal się jakie buty kupisz;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry