kilolek
podwójna listopadowa mama
czesc
udalo mi sie z lozka zwlec, coraz lepiej. Nie wiecie skad sie moga brac skoki tetna?
Moje dzieci jakies dzisiaj klapniete na maxa, leza w lózku
ale bez goraczki. Wczoraj A. byl z Kuba u lekarza i ponoc zdrowieje, ja tam nie widze, wrecz przeciwnie ale niech bedzie
A. oswiadczyl lekarzowi, ze ich zmuszam do zakupow butowo-kurtkowych w ten weekend i czy moze mi na to pozwolic? hehe chyba liczyl ze lekarz kaze nam siedziec w domu i mu sie upiecze ale co to to nie, nie udalo mu sie tym razem :-) jjutro musze sie jakos zwlec i przejsc prez gehenne kupowania butow tym moim malym potworkom, wiec pewnie nie zajrze do wieczora, bo to u nas jak sport ekstremalny, jesczez w podwojnym wydaniu. Mam zamiar kupic im juz wsystko - polbuty, kalosze, trampki, kurtki zeby wiecej nie musiec chlopow na zakupy zabierac.
udalo mi sie z lozka zwlec, coraz lepiej. Nie wiecie skad sie moga brac skoki tetna?
Moje dzieci jakies dzisiaj klapniete na maxa, leza w lózku
ale bez goraczki. Wczoraj A. byl z Kuba u lekarza i ponoc zdrowieje, ja tam nie widze, wrecz przeciwnie ale niech bedzieA. oswiadczyl lekarzowi, ze ich zmuszam do zakupow butowo-kurtkowych w ten weekend i czy moze mi na to pozwolic? hehe chyba liczyl ze lekarz kaze nam siedziec w domu i mu sie upiecze ale co to to nie, nie udalo mu sie tym razem :-) jjutro musze sie jakos zwlec i przejsc prez gehenne kupowania butow tym moim malym potworkom, wiec pewnie nie zajrze do wieczora, bo to u nas jak sport ekstremalny, jesczez w podwojnym wydaniu. Mam zamiar kupic im juz wsystko - polbuty, kalosze, trampki, kurtki zeby wiecej nie musiec chlopow na zakupy zabierac.